Ja ne vidim u cemu je ovde problem, osim u tome da ce neka budala da pomisli da je doboljno pametan da zajebe `budalu`. Aca se ogradio, prodaje neispravan ssd za 1000 din, pa kome treba, nek` izvoli... Prevarant bi bio da tvrdi da je 100% ispravan, pa da se posle pravi lud. Po meni je oglas sasvim OK. Decko se stvarno popravlja...
Popravlja se...samo pitanje je čime .D support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
:: Ja ne vidim u cemu je ovde problem, osim u tome da ce neka budala da pomisli da je doboljno pametan da zajebe `budalu` :: Aca se ogradio, prodaje neispravan ssd za 1000 din, pa kome treba, nek` izvoli.. :: Prevarant bi bio da tvrdi da je 100% ispravan, pa da se posle pravi lud. Po meni je oglas sasvim OK. Decko se stvarno popravlja...
Realno, kome trebaju sata konektori? Ali realno? Ako imas 8 giga rama, ceo Windows 98 i svi programi koje imas na hardu ti se ucitaju u memoriju i posle hard moze i da se iskljuci. A znamo da ddr radi brze od bilo kog sata diska.
Realno, samo onima kojima treba/imaju HDD/CD/DVD mlađi od 10 godina i/ili SSD. Što se tiče probe tog SSD-a ima drugih načina SATA-USB ili PATA-SATA adapteri ako baš ne može da nađe nekoga da proba god njega.
:: Realno, kome trebaju sata konektori? Ali realno? Ako imas 8 giga rama, ceo Windows 98 i svi programi koje imas na hardu ti se ucitaju u memoriju i posle hard moze i da se iskljuci. A znamo da ddr radi brze od bilo kog sata diska ::
Ma ja sam se zezao :) Naravno da lik kenja. Zna on odlicno da je neispravan, nego kako drugacije da ga proda ako im ne da malo nade da je `mozda ispravan` :)
:: Realno, samo onima kojima treba/imaju HDD/CD/DVD mlađi od 10 godina i/ili SSD. Što se tiče probe tog SSD-a ima drugih načina SATA-USB ili PATA-SATA adapteri ako baš ne može da nađe nekoga da proba god njega. :: :: :: :: Realno, kome trebaju sata konektori? Ali realno? Ako imas 8 giga rama, ceo Windows 98 i svi programi koje imas na hardu ti se ucitaju u memoriju i posle hard moze i da se iskljuci. A znamo da ddr radi brze od bilo kog sata diska :: ::
:: Gospodin Srafciger hahahaha :: Apgrejdovao se sa HDD prevara na SSD prevare : :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
tako je i sa sumnjivim oglasima koje neko postavi ovde sa kupujem prodajem ,ubrzo budu obrisani ,jel to znaci da ti ljudi prate ovaj forum ili je to neko s foruma
___________________________________________________ Ja trazio nekog pacova po oglasima i naletim na Logitech VX Revolution za 700 dinara BRE. Risiver imam, znači samo da ga naručim?!?
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.