kupio ga pre 2 - 3 godine tada je bio a mislim da je i sada jedini usb 3.0 na skakavac sistem znaci bez poklopca takodje je bio i najbrzi od konkurenata
transcend otpiši, pitanje je koje brzine ćeš da dobiješ
sandisk ti je preveiše skup
moja preporuka Kingston HyperX Fury, najjeftinij usb 3.0 sa garantovanim brzinama (90/30) ili ako hoćeš gumiran možeš kingstona koji ti je neko predložio, ali mislim da je R3.0 G2 bolji, jer je manji.
Na Kingston DataTraveler R3.0 G2 USB Flash drive. Malo sam gledao na netu sta je dobro. Cruzer extreme je najbolji, ali duplo skuplji... Hvala svima na preporukama...
Tuga je, sto preko daju garanciju 5g, a kod nas samo 3...
jer to sto ta fleska nudi za tu cenu je fenomenalno. Mogu ti samo reci da kad kopiras sa nje da bi uvideo njenu punu przinu (usb3.0 standard) moras imati ssd i na njega kopirati jer obicni hdd bude ogranicafajuci faktor, brzina upisa na nju je je dosta sporija ali opet cak i kad utaknem u neki usb2.0 brzina upisa u nju ide ok 18-24mb/s zavisi sta kopiram i koje je velicine, filmovi naravno idu najbrze, dok na usb3.0 standardu brzine idu od 2-2.5 puta brze
Bio sam ubedjen da je G2 malo sporiji od R30 ili sam R30 poredio sa Fury, sad ne znam. Uglavnom odlican izbor taj G2. Koliko vidim ima malo bolji average write od R30 tako da je stvarno best buy flash. Ja cu da uzmem sebi jedan 100%.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.