Po meni samo Samsung 840 EVO, nikako noviji 850. Svi ostali su crkavali, ovi ni jedan do sada. Ja se izvinjavam. Vidim da su gamad na KP podigli cijenu sa 52 na 70 eura !!! Cijene su iste u Mađarskoj, kao i u januaru za SSD. Jedino su grafike poskupile za 20 %.
Samsung 840 EVO Fantasterrific ga nema vise u ponudi (nije ga skinuo) a bio mu je jedno vreme 60e operator zasto smatras da je Samsung 850 losa kupovina
@IceCream 850 Evo basic od 120 i 250 GB i dalje smatram feleričnim proizvodom, zbog povišene temperature koje razvija prilikom kopiranja fajlova i mislim da je 60 stepeni za SSD previše, a nje u pitanju softverski problem, već hardverski. To što obara brzinu prilikom transfera, nakon update-ovanja firmware-a je stvarno majmunski potez od Samsunga, jer hardverski problem ne možeš riješiti softverski, već ga samo možeš umanjiti, a to onda nije više taj proizvod. 840 evo i dalje nema ni jednog neispravnog, dok 850 evo ima već oko 50 reklamacija, što je skoro 25% prodatih. Cijena 120 GB 840 Evo basic modela je bila od 50 do 55 eura i trenutno ga niko nema po toj cijeni, dok se cijena u Mađarskoj promjenila za samo 80 centi. Znači, ako tebe dođe 40 eura, a prodavao si ga za 52 eura, a nakon poskupljenja tebe izađe 40.8 eura, a ti ga prodaješ za 65 eura, koristiš nepisani zakon Mistera 50 %. @srdoch O, pa to srdochu opet neko trese kavez. Izađi malo napolje i vidi u šta si se pretvorio ? Ni rođena majka te više ne poznaje.
:: @IceCrea :: 850 Evo basic od 120 i 250 GB i dalje smatram feleričnim proizvodom, zbog povišene temperature koje razvija prilikom kopiranja fajlova i mislim da je 60 stepeni za SSD previše, a nje u pitanju softverski problem, već hardverski :: To što obara brzinu prilikom transfera, nakon update-ovanja firmware-a je stvarno majmunski potez od Samsunga, jer hardverski problem ne možeš riješiti softverski, već ga samo možeš umanjiti, a to onda nije više taj proizvod :: 840 evo i dalje nema ni jednog neispravnog, dok 850 evo ima već oko 50 reklamacija, što je skoro 25% prodatih :: Cijena 120 GB 840 Evo basic modela je bila od 50 do 55 eura i trenutno ga niko nema po toj cijeni, dok se cijena u Mađarskoj promjenila za samo 80 centi :: Znači, ako tebe dođe 40 eura, a prodavao si ga za 52 eura, a nakon poskupljenja tebe izađe 40.8 eura, a ti ga prodaješ za 65 eura, koristiš nepisani zakon Mistera 50 %
Prekini više da serendaš na tu `private` foru (kao izađi napolje, rođena majka, i ostala sranja) jer će misliti neko da se poznajemo. Pošto si pi_ka lažovska bolesna nikad se nisi ni sa kim odavde upoznao, niti ćeš ikada smeti. Bolje se lepo oglasi na temama s kojih si kao ku_va pobegao jer si ispao debil. A do tada ćuti leba ti....
:: @srdoc :: O, pa to srdochu opet neko trese kavez :: Izađi malo napolje i vidi u šta si se pretvorio :: Ni rođena majka te više ne poznaje :
Mene debata i rasprava ne zanima na ovom forumu, pogotovu rasprava o glupostima. Voleo bih da imam kuler kao operator. Nesvakidasnja stvar. Zeleo bih da nabavim isti. Da li postoji mogucnost da nabavim jedan takav ili da se dogovorimo da mi prodas tvoj. Cak bih menjaoNHD-14 uz moju doplatu, naravno ako bolje hladi. Da li je moguce da obican covek kupi takav kuler i po kojoj ceni ?
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G http://valid.x86.fr/lv7d95
:: Prekini više da serendaš na tu `private` foru (kao izađi napolje, rođena majka, i ostala sranja) jer će misliti neko da se poznajemo. Pošto si pi_ka lažovska bolesna nikad se nisi ni sa kim odavde upoznao, niti ćeš ikada smeti. Bolje se lepo oglasi na temama s kojih si kao ku_va pobegao jer si ispao debil. A do tada ćuti leba ti... :: :: :: @srdoc :: :: O, pa to srdochu opet neko trese kavez :: :: Izađi malo napolje i vidi u šta si se pretvorio :: :: Ni rođena majka te više ne poznaje :: :
Kolega, mislim da oboje znamo odgovor na to pitanje tako da ćemo ga smatrati retoričkim.
:: Mene debata i rasprava ne zanima na ovom forumu, pogotovu rasprava o glupostima :: Voleo bih da imam kuler kao operator :: Nesvakidasnja stvar. Zeleo bih da nabavim isti. Da li postoji mogucnost da nabavim jedan takav ili da se dogovorimo da mi prodas tvoj. Cak bih menjaoNHD-14 uz moju doplatu, naravno ako bolje hladi :: Da li je moguce da obican covek kupi takav kuler i po kojoj ceni ::
Operator, gde si kupio taj kuler i po kojoj ceni, ako nije tajna?
Vec 15 minuta bezuspesno googlam i ne mogu da ga nadjem...Zvao sam par prodavnica i ljudi mi se smeju...Kazu da su imali Omicron HG-132, ali za 232 nisu culi...Koji im je? Da nisi ti pogresio i krivo napisao?
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.