Smanjuje mi se proctor (velicina) sistemske particije. Vec je usla u crveno, a nista ne skidam niti instaliram na toj particiji. Na toj particiji samo sam instalirao OS, drajvere i nekoliko malih programcica. Sve ostalo (igre, avast i dr. programe) instalirao sam na drugu particiju. Inace particija je na SSD 840 EVO. Sta se desava.
zaista zauzima i smeta, smanjuje prostor i za nekoliko gigabajta, neko je na forumu ranije pisao a i ja sam trazio linkove da vidim kako moze da se obrise, ali sve nalazim da je bolje da se ne dira jer moze da izazove neke greske prilikom (re)instaliranja aplikacija, sto je totalno idiotski jer se tu cuvaju previse temp informacija!
@bomid Koristi normalni antivirus Avast ili NOD32+Antimalware+unhackme kombinaciju. Rezidentni CCleaner i Glary Utilities. http://i62.tinypic.com/k14ew2.jpg Zauzeće na C partici je nakon instalacije svega osnovnog i AutoCAd-a, Photoshopa, Corel-a i Automapa za Evropu komplet od 5 GB. Ne koristim page file, hibernation i sve pomodarske dodatke. Obavezno isključena M$ enkripcija fajlova.
Cpu: AMD Phenom II X4 955 Cooler: Omicron HG-232 Mbo: Gigabyte GA-770T-D3L GPU: AMD Sapphire Radeon HD 6770 1 GB GDDR5 Flex Ram:2x8 GB DDR3 3000 Senco Case:Olimpia Midi tower PSU:Sequapa 810 w Mouse: Logitech G500 Screen: 19 inch XEROX and 2x24 inch HP Z24i
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.