Interesujem kakvo je vase misljenje o gore pomenutom SSD-u.Znam da ima bag i da mora firmware da se osvezi, ali me interesuju performanse.Trenutno imam raid 0 ( 2 x hdd ) citanje pisanje prosecno oko 200 mb/s ( sekvencialno ) koliko cu dobiti na brzini sa ssd.
Ako ovaj ne valja neki do 10k din. ili mozda da cekam da padnu cene za 250gb ?
Pa o tom modelu se pisalo i ovde u više navrata pa potraži malo. Bug je ispravljen i radi za sve pare. 250GB tni model možeš naći za 100 evrića tako da je i cena prihvatljiva ako si već računao 120GB za 10K din. Inače i ja sam dugo imao Raid 0 ali razlika je ogromna u korist SSD-a.
Uzmaj bez razmišljanja, 250GB će ti bzvz zvrčati ni pola popunjen, upali rapid i uzivaj! - btw, ja bih išao na 850 Pro zbog 10god. gar., vredi doplata...
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.