Memorijska kartica od 16gb mi je odjednom otkazala sa radom u mobilnom telefonu, ocistio sam joj kontakte, probao na vise razlicitih citaca mikro sd kartica, racunar je ne vidi, a ni telefon. Imam bitne slike na njoj koje nisam iskopirao u racunaru, da li neko zna sta bih mogao da uradim sa karticom, jel se bavi neko popravkom memorijskih kartica?
Izvadi karticu iz tel. i povezi na raacunar sa nekim citacem za sd kartice i skeniraj EASEUS Data Recovery programom. Pa javi rezultate, da vidimo sta je dalje ciniti.
Nazalost, mrka kapa, odapela je i ne mozes skenirati, jer se kartica ne vidi ni u racunaru/citac kartica, ni u tel. Proveri jos jednom da li se vidi u racunaru, bar u device manageru ili disk management-u. Ako je tu nema, jbg, ne moze ti pomoci ni jedan `data recovery` program.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.