Neki lik je merio na AIDA64 sa ostalim SSDovima, kaze smesni su prema njemu ali se greje dosta, to je potvrdjeno. Mada se to resi sa Heatsinkom i termalpadom ako treba. Ionako je on na Rampage 5 Extreme uspravno a to je 10cm od Gentle Typhoon AP-15 kod mene pored 24pin koji je u HDD kavezu. Instalira Windows 8 za 3min.
Ljudi koji nemaju M.2 na ploci kao X99 Deluxe mogu ga ugraditi sa ovim. Mada ja X99 bez M.2 ne bi kupio u zivotu. To je i najveci razlog sto X99 FTW ne kupim za 190e.
Sada cu ja pre nego sto uzmem plocu i procesor da zovem X-Arenu da nabave to. A mozda moze i Samsung da nabavi. Ko je distributer Samsung za Srbiju. Mislim ko uvozi njihovu robu da zovem da pitam?
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.