Ljudi treba mi pomoc oko vracanja hard diska u fabricko stanje, na njemu je bilo instalirano nesto za Linux i ja ga formatirao u windowsu preko PartitionMastera, prvo obrisah sve paticije, bilo je 4, 2 neke male i dve sa ovim podacima Linuxa i napravio dve nove particije. E sad problem je kad ga ubacim u laptop ne mogu da instaliram windozu. :-( Pokrenem instalaciju ali kad dodje do odabira particija tu ima samo unalocated 298 GB i kad probam da napravim novu krene proces ali posle nekog vremena izbaci mi gresku da format nije podrzan. Kojim programom da ga ubijem totalno? Probao sam i da povratim stare particije ali PM izbauje greske ne moze da odradi. :-( Hard je ganc nov, oseti se pod prstima da radi kad ga prikljucim na komp preko spoljnje fioke za 2,5`, probao sam da ga ubacim u drugi laptop ali je isto, sta da radim???
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
Probaj da butujes pomocu GParted (sa flash-a), lako se kreira, pa mu rucno napravi sve particije, posle samo instaliras, bez formata..
:: Ljudi treba mi pomoc oko vracanja hard diska u fabricko stanje, na njemu je bilo instalirano nesto za Linux i ja ga formatirao u windowsu preko PartitionMastera, prvo obrisah sve paticije, bilo je 4, 2 neke male i dve sa ovim podacima Linuxa i napravio dve nove particije. E sad problem je kad ga ubacim u laptop ne mogu da instaliram windozu. :-( Pokrenem instalaciju ali kad dodje do odabira particija tu ima samo unalocated 298 GB i kad probam da napravim novu krene proces ali posle nekog vremena izbaci mi gresku da format nije podrzan. Kojim programom da ga ubijem totalno? Probao sam i da povratim stare particije ali PM izbauje greske ne moze da odradi. :-( Hard je ganc nov, oseti se pod prstima da radi kad ga prikljucim na komp preko spoljnje fioke za 2,5`, probao sam da ga ubacim u drugi laptop ali je isto, sta da radim?? :: :: Asus P5Q3DeLux :: Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual :: Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4G :: Asus ENGTX570 DCI :: Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx :: Leadtek WinFast PxDTV2300 :: CoolerMaster Stacker 832 Black
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.