Covek nudi ssd kingston(speedcomputers s.mitrovica0638735566) 120gb za 5200din i 240gb za 9000din ali prvo uplata postnet a kad sam pitao za licno preuzimanje kaze u magacinu kimtec-a.Jel neko voljan da reskira pa da mi preporuci? fisko
Jedino sto neko mora da bude budala da ti `reskira i preporuci` jer nije bas najjasnije sta si hteo da pitas - kazes - ocekujes (podrsku)... Usteda je 2000 din., pare su tvoje, rizik je tvoj... Sta da ti kazem... :D
2000? Duplo? Ja sam te diskove (120GB) nabavljao za 55 evra sa 3g. garancije od osobe od poverenja. Razlika u ceni je nedovoljna (bar meni) da bih razmišljao o uplati unapred. Inače za 5e više Samsung EVO840 mi je daleko bolji izbor.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.