Samo mislim da on nista ne radi besplatno, mada mozda se `nadjete`, ko zna... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
Polako, ljudi, nacisto ste urnisali nasega lorda. A taman je stigao
08.11.2014. 19:50
status: user broj poruka: 10999
do pocetka... Lorde, na osnovu cega si zakljucio da je disk ZAKLJUCAN (``locked``?). Prikljucen je kao sekundarni disk (na nekom drugom se nalazi OS, verovatno WindowsXP, 7 ili 8), je li tako?
-Opisi, PRECIZNO, sta se desava kada pokusas da ga ``procitas`` u win exploreru (ili nekom drugom file manager-u). -Sta pise u ``device manager-u`` (ima li tamo ikakve informacije o prisustvu tog diska)?
Re: Polako, ljudi, nacisto ste urnisali nasega lorda. A taman je stigao
08.11.2014. 20:24
status: user broj poruka: 56
Covek koji mi je dao rekao je da je zakljucan i zamolio me je da mu otkljucam. Program za otkljucavanje je rekao da je locked, a i ponasa se kao da je zakljucan. Nema particije i ne moze da se inicijalizuje niti llf. Kad radim surface test izlazi error -1.
:: do pocetka.. :: Lorde, na osnovu cega si zakljucio da je disk ZAKLJUCAN (``locked``?). :: Prikljucen je kao sekundarni disk (na nekom drugom se nalazi OS, verovatno WindowsXP, 7 ili 8), je li tako? :: :: -Opisi, PRECIZNO, sta se desava kada pokusas da ga ``procitas`` u win exploreru (ili nekom drugom file manager-u) :: -Sta pise u ``device manager-u`` (ima li tamo ikakve informacije o prisustvu tog diska)
Re: Re: Polako, ljudi, nacisto ste urnisali nasega lorda. A taman je stigao
08.11.2014. 20:28
status: user broj poruka: 4054
jasno ti je da free stvari u ovom slucaju ne postoje, nemozes nista uraditi , jedino da odneses u helpdisk i platis.
:: Covek koji mi je dao rekao je da je zakljucan i zamolio me je da mu otkljucam. Program za otkljucavanje je rekao da je locked, a i ponasa se kao da je zakljucan. Nema particije i ne moze da se inicijalizuje niti llf. Kad radim surface test izlazi error -1 :: :: :: do pocetka.. :: :: Lorde, na osnovu cega si zakljucio da je disk ZAKLJUCAN (``locked``?). :: :: Prikljucen je kao sekundarni disk (na nekom drugom se nalazi OS, verovatno WindowsXP, 7 ili 8), je li tako? :: :: :: :: -Opisi, PRECIZNO, sta se desava kada pokusas da ga ``procitas`` u win exploreru (ili nekom drugom file manager-u) :: :: -Sta pise u ``device manager-u`` (ima li tamo ikakve informacije o prisustvu tog diska) ::
...ako ti ne trebaju podaci sa njega, predpostavljam da bi mogao da ga formatiras pomocu nekog programa, samo bi trebao da ubacis hdd u neki drugi komp.
To je moja predpostavka...
Pozz...
:: ...ako ti ne trebaju podaci sa njega, predpostavljam da bi mogao da ga formatiras pomocu nekog programa, samo bi trebao da ubacis hdd u neki drugi komp :: :: To je moja predpostavka.. :: :: Pozz..
sipaj kokakolu u hdd, ima da nagrize sifru za 24h, posle dobro isperi platerse i glave tj glavicje (jer su jako sitne) istrljaj cetkicom za zube i vimom (pasta za ribanje sporeta)
Ako je problem firmware, nadji po oznaci diska i reviziji da li postoji firmware za taj disk, kad se meni blokirao SG imalo je negde na njihovom sajtu firmware za `flesovanje`
HelpDisk nece da se jebava oko firmware-a niti sa elektronikom(kod novijih hard diskova), nego samo ti izvuku podatke ako moze.
Ako se radi o ``zakljucavanju`` pomocu BitLocker-a, kazi zbogom
09.11.2014. 21:24
status: user broj poruka: 10999
podacima (ukoliko je izgubljen/zaboravljen pass). Upotreba diska, medjutim, ne bi trebalo da predstavlja veci problem - pokusaj da formatizujes i particionises pomocu programa koji se nalaza na Hiren`s boot disku i slicnim detovima alata.
Re: Ako se radi o ``zakljucavanju`` pomocu BitLocker-a, kazi zbogom
09.11.2014. 22:36
status: user broj poruka: 56
Nigde mi ne trazi sifru.
:: podacima (ukoliko je izgubljen/zaboravljen pass). Upotreba diska, medjutim, ne bi trebalo da predstavlja veci problem - pokusaj da formatizujes i particionises pomocu programa koji se nalaza na Hiren`s boot disku i slicnim detovima alata
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.