Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Canyon usb HD 100gb
STRANA 1 OD 1
Crow Canyon usb HD 100gb 08.10.2007. 22:41 T5936

status: user
broj poruka: 40

Imam problem sa pomenutim HD-om. POsle nasilnog cupanja iz Linuxa(od strane prijatelja) bez unmounta pojavio se problem da ne mogu da ga formatiram. Prijavljuje kao da nema fa tabelu,koju god opciju da mu stavim ne mogu da ga formatiram. Probao sam iz Gparteda(linux) iz PoweMaxa ali oni vide samo IDE a mislim da se ovaj prijavi kao SCI drive. Molim ako neko ima neki predlog......
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Obrisi particiju 08.10.2007. 23:53 #29704

broj poruka: 9425
Napravi novu i formatiraj.
Ako nece standardnim alatima, pokreni instalaciju Linuxa sa cda do onog dela gde ti daje disk tool opciju. Tu ga `sredi` i otkazi instalaciju. Dalje butuj normalno.

Crow Gaprted 09.10.2007. 14:21 #29756

broj poruka: 40

Mislim da sam i to pokusao ali slaba vajda.Jednostavno prijavi greku da ne moze da ga formatira,isti patrticioner koristi i Linux Gparted.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs