Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Problem sa USB Flash-ovima
STRANA 1 OD 1
filni Problem sa USB Flash-ovima 07.10.2007. 20:02 T5924

status: user
broj poruka: 1220

Treba mi pomoc..imam probelm.>koji god USB flash da ubacim kaze da ne prepoznaje uredjaj..A ukljucim kameru.....Dzoistik...sve radi...E sada....To je bilo na starom systemu..i sada sam stavio novi XP i problem se ponavlja..jedino od kada je to pocelo da se deshava je kada sam vadio bateriju na ploci...Jer sam malo vishe overclock-vao procesor..pa nije hteo da se upali :)))) Al sada radi posle toga..al nijedan USB flash nece..... ploca je M2N-E ....procesor 3500+ ....ostalo mislim da nije bitno...WIN XP sa svim update-ovima...Poz svima..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE ... 07.10.2007. 21:57 #29658

broj poruka: 5710
Proveri USB legacy support da li je u BIOSu ukljucen i sve vezano za USB parametre!

- R a v e n L o r d -

filni ... 08.10.2007. 00:07 #29663

broj poruka: 1220

Pogledao sam sve shto si rekao..Sve stoji na ENABLE...ima tri stvari za USB i sve je ukljuceno u BIOS-u.... Cak radi i Bluetooth kada ukljucim u USB samo nijedan USB Flash.... Shta josh moze da bude.... ?
imarkovic .. 08.10.2007. 17:28 #29685

broj poruka: 19010
Prvo, ne znam da li mozda koristis produzni USB, jer ako nije shirmovan (sa masom) zna da pravi pr, tako da prvo, ubaci flash direktno u plocu, i proveri device manager, da li fali neki driver vezano za mass-storage device...ako je sve u reedu, mora da radi...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs