:: Uzet u emmi-u 10.9.2012 a u garanciji je do 10.9.2015. Zanima me i da li trenutno Crucial svuda kod nas daje samo 2god. garancije :: :: Razmisljam se izmedju Crucial-a MX100 256GB i Samsung-a 840EVO 256GB
Hvala :) ako ga drugar ne uzme, a njemu ga dajem za 5.000, stavicu 55 verovatno. Ovaj 850 pro ima dosta jaku cenu, dzaba mi 10god. garancije jer to niko nece ni gledati kasnije, vredece kroz 2-3god. isto onoliko koliko i onaj SSD koji sada kosta 12.000 i ima 3god. garancije :)
Samo da javim, posto su mi dvojica odavde poslala mail za SSD i pitala za cenu. Prodam sam SSD drugaru, imao sam ponude i za 50 ali je drugar dobio za 5k din.
Uzeo sam na kraju zapravo 840 EVO 120GB. Skontao sam da mi ne treba veci a kada sam vec krenuo pricu s prodajom ajde. Iskreno dobio sam 8GB manje, nije mi nista brzi cak je negde i sporiji po AS SSD na P55 chipset-u od starog Crucial M4, jedino sto nisam mnogo doplatio a imam ponovo garanciju od 3 god. tok mi je ostalo nesto manje od godine na M4. To je to cisto da javim, hvala svima vama koji ste mi se javili da mi kazete okvirnu cenu
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.