Meni sluzi takva masina i za pustanje videa. Zato sam stavio opensuse, sambu za serovanje fajlova i xbmc za pustanje multimedie. Sa yastom ce se svako lako snaci da iseruje sta mu treba. Da ne smaram masinu stavio sam lxde window manager.
Oko gigabitne mreze i nema razmisljanja. Neces valjda da cekas tri puta duze dok nesto naspes preko mreze.
Ako ces gledati multimediu kao ja, e350 je bolja od starih atoma zbog dodate grafike. Novi atomi su vec druga prica i bolji su od e350.
Da ali onda tu u pricu upada APU 5350 i hajmo Jovo na novo...
Iskreno ne bih nikom preporucio nista ispod 5350 koji moze da se upakuje za ~100E sa sve memorijom...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Meni sluzi takva masina i za pustanje videa. Zato sam stavio opensuse, sambu za serovanje fajlova i xbmc za pustanje multimedie. Sa yastom ce se svako lako snaci da iseruje sta mu treba. Da ne smaram masinu stavio sam lxde window manager :: :: Oko gigabitne mreze i nema razmisljanja. Neces valjda da cekas tri puta duze dok nesto naspes preko mreze :: :: Ako ces gledati multimediu kao ja, e350 je bolja od starih atoma zbog dodate grafike. Novi atomi su vec druga prica i bolji su od e350 :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
:: Da ali onda tu u pricu upada APU 5350 i hajmo Jovo na novo.. :: :: Iskreno ne bih nikom preporucio nista ispod 5350 koji moze da se upakuje za ~100E sa sve memorijom.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: Meni sluzi takva masina i za pustanje videa. Zato sam stavio opensuse, sambu za serovanje fajlova i xbmc za pustanje multimedie. Sa yastom ce se svako lako snaci da iseruje sta mu treba. Da ne smaram masinu stavio sam lxde window manager :: :: :: :: Oko gigabitne mreze i nema razmisljanja. Neces valjda da cekas tri puta duze dok nesto naspes preko mreze :: :: :: :: Ako ces gledati multimediu kao ja, e350 je bolja od starih atoma zbog dodate grafike. Novi atomi su vec druga prica i bolji su od e350 :: :: :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: :: Frontier DIV :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.