Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
HGST diskovi
STRANA 1 OD 1
SaleB HGST diskovi 16.09.2014. 02:16 T58986

status: user
broj poruka: 46
Zanima me da li mozete da me uputite na uvoznika za HGST diskove. Po svemu sto sam procitao HGST ima najvisu pouzdanost, pa bih rado uzeo nekoliko Deskstar CoolSpin 4tb diskova za probu, ali ne mogu da ih nadjem kod nas.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: HGST diskovi 16.09.2014. 08:21 #563234

broj poruka: 19003
Mislim da su 2 uvoznika, Asbis i Alti, a možda i EWE, ali mislim da ćeš morati da sačekaš, stizaće ti diskovi kod nas, trenutno ih nema

:: Zanima me da li mozete da me uputite na uvoznika za HGST diskove. Po svemu sto sam procitao HGST ima najvisu pouzdanost, pa bih rado uzeo nekoliko Deskstar CoolSpin 4tb diskova za probu, ali ne mogu da ih nadjem kod nas.
SaleB Hvala 16.09.2014. 10:14 #563244

broj poruka: 46
Asbis prema njihovom sajtu radi samo eksterne diskove. Pogledacu Alti i EWE. Jedini Deskstar NAS 4tb trenutno u ponudi ima Microsystems, pa moram sa njima da vidim da li mogu nesto drugo od Hitachi-ja da nabave.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs