Skoro sam za svaki dan uzeo Asus am1m-a I arthlon 5350 umesto gigabyte e350n I sa sedmice sam u safe mode izbrisao stare pa posle satavio nove drajvere Ali mi fioku trazi da formatiram iako na drugim racunarima radio OK. Pokusao sam I na quick I na full format Ali nizam uspeo da formatiram fioku. Formatiram sam na drugom kompu I opet isto ... Drugi USB flesevi I eksterni DVD rade bez problema. Probano I na USB 2.0 I 3.0... Probano i sa y kablom... Koji gremlin mozes da bude...
Nisam primetio da je naglasio da je probao sa y kablom, moja greska. Opet postoji mogucnost da nema dovoljno struje i da je pozeljno probati sa jacim PSU.
Imam chieftec 450w navedena ploca I CPU + wd160gb I Samsung 500gb mislim da je to dovoljno pogotovo stop naponi stoje kao zakucani ... A I kada pustim smart charger tj 3A na USB ista stvar... Problem je sto mi acronis da hirensa is to ne mocan tj ne vidi ga. HDD sentinel I sa hirensa I saw wins je 100/100. Stavi cu ga na drugu masinu pa prvo low level pa onda MBR pa NTFS videcemo KO je tvrdoglaviji...
:: Nisam primetio da je naglasio da je probao sa y kablom, moja greska. :: Opet postoji mogucnost da nema dovoljno struje i da je pozeljno probati sa jacim PSU :: :: :: ::
He, he... Jurio sam neki problem na tabletu i covek imao isti problem, postavio pitanje i posle par meseci, ocigledno se niko nije javio, tip je napisao i resenje. Hocu da kazem budi uporan i otkrices gde koci :), mada je ovaj tvoj simptom stvarno cudan.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.