Pozdrav svina, na nekom starom laptopu mi crkao hard koji je 160 GB sata1. Mogu li umesto njega kupiti sata 2 ili sata 3 hard disk, posto vidim da je sata 1 problem naci?
:: Pozdrav svina, na nekom starom laptopu mi crkao hard koji je 160 GB sata1. Mogu li umesto njega kupiti sata 2 ili sata 3 hard disk, posto vidim da je sata 1 problem naci :: ::
Već mi se više puta desilo da ovi novi tanki HDD-ovi ne rade na starijim lapotovima (starijim - stari 2 - 3 godine) i obrnuto mi se desilo jednom da nov laptop nije hteo da radi sa starijim HDD-om. Iako su svi pomenuti HDD-ovi bilo novi, i naravno potpuno ispravni.
Najbolje bi u tom slučaju boli da odeš u radnju sa laptopom i da probaš na licu mesta (ako se dogovoriš sa prodavcem).
Jesi li probao na disku da postavis jumper za sata1 mode..?
:: Već mi se više puta desilo da ovi novi tanki HDD-ovi ne rade na starijim lapotovima (starijim - stari 2 - 3 godine) i obrnuto mi se desilo jednom da nov laptop nije hteo da radi sa starijim HDD-om. Iako su svi pomenuti HDD-ovi bilo novi, i naravno potpuno ispravni :: :: Najbolje bi u tom slučaju boli da odeš u radnju sa laptopom i da probaš na licu mesta (ako se dogovoriš sa prodavcem) :: ::
:: Jesi li probao na disku da postavis jumper za sata1 mode.. :: :: :: :: Već mi se više puta desilo da ovi novi tanki HDD-ovi ne rade na starijim lapotovima (starijim - stari 2 - 3 godine) i obrnuto mi se desilo jednom da nov laptop nije hteo da radi sa starijim HDD-om. Iako su svi pomenuti HDD-ovi bilo novi, i naravno potpuno ispravni :: :: :: :: Najbolje bi u tom slučaju boli da odeš u radnju sa laptopom i da probaš na licu mesta (ako se dogovoriš sa prodavcem) :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.