Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Sata II, sata III na sata1?
STRANA 1 OD 1
limba Sata II, sata III na sata1? 03.09.2014. 23:28 T58884

status: user
broj poruka: 21
Pozdrav svina, na nekom starom laptopu mi crkao hard koji je 160 GB sata1. Mogu li umesto njega kupiti sata 2 ili sata 3 hard disk, posto vidim da je sata 1 problem naci?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Witcher Re: Sata II, sata III na sata1? 03.09.2014. 23:34 #561836

broj poruka: 491
Možeš, to će da radi bez problema.

ASUS P5K - Intel E5200@3.3GHz - Sapphire HD4870 - 2x2GB DDR2 Geil BD CL4 - CM Centurion 5 - Chieftec GPS-500AB - Samsung 931BF - Altec Lansing ATP3 - HDD`s WD 640GB AAKS, 1TB EADS, 1TB EARS, 1TB Elements, 250GB MyPass

:: Pozdrav svina, na nekom starom laptopu mi crkao hard koji je 160 GB sata1. Mogu li umesto njega kupiti sata 2 ili sata 3 hard disk, posto vidim da je sata 1 problem naci
::
FordP Pitanje da li može ... 04.09.2014. 10:04 #561862

broj poruka: 133
Već mi se više puta desilo da ovi novi tanki HDD-ovi ne rade na starijim lapotovima (starijim - stari 2 - 3 godine) i obrnuto mi se desilo jednom da nov laptop nije hteo da radi sa starijim HDD-om. Iako su svi pomenuti HDD-ovi bilo novi, i naravno potpuno ispravni.

Najbolje bi u tom slučaju boli da odeš u radnju sa laptopom i da probaš na licu mesta (ako se dogovoriš sa prodavcem).

imarkovic Re: Pitanje da li može ... 04.09.2014. 10:07 #561863

broj poruka: 19003
Jesi li probao na disku da postavis jumper za sata1 mode..?

:: Već mi se više puta desilo da ovi novi tanki HDD-ovi ne rade na starijim lapotovima (starijim - stari 2 - 3 godine) i obrnuto mi se desilo jednom da nov laptop nije hteo da radi sa starijim HDD-om. Iako su svi pomenuti HDD-ovi bilo novi, i naravno potpuno ispravni
:: Najbolje bi u tom slučaju boli da odeš u radnju sa laptopom i da probaš na licu mesta (ako se dogovoriš sa prodavcem)
codeus Re: Re: Pitanje da li može ... 04.09.2014. 16:25 #561895

broj poruka: 4054

ocito nije

:: Jesi li probao na disku da postavis jumper za sata1 mode..
:: :: Već mi se više puta desilo da ovi novi tanki HDD-ovi ne rade na starijim lapotovima (starijim - stari 2 - 3 godine) i obrnuto mi se desilo jednom da nov laptop nije hteo da radi sa starijim HDD-om. Iako su svi pomenuti HDD-ovi bilo novi, i naravno potpuno ispravni
:: ::
:: :: Najbolje bi u tom slučaju boli da odeš u radnju sa laptopom i da probaš na licu mesta (ako se dogovoriš sa prodavcem)
FordP Re: Re: Pitanje da li može ... 04.09.2014. 21:59 #561941

broj poruka: 133
Svi laptopovi su imali sata II kontrolore.
Zašto bi postavljao jumper na sata I ?

:)

:: Jesi li probao na disku da postavis jumper za sata1 mode..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs