Drugar ima neke gluposti na tim disketama i samo da ih snimim. Najtužnije je što sam 10-ak komada dao drugaru pre par godina(on je samo čupao motore iz njih) i svi koje znam su isto uradili sa tim flopijima. Dakle nije bitno da li neko ima za pozajmicu ili prodaju
Mislim da ne moze tako. Recimo, moguce je D64 fajl (inace to je PC fajl, kopija cele flopy diskete za c64) ubaciti u c64, a potom ga snimiti iz c64 na flopy.
Ma ziva peripetija, jer igre na kaseti (T64) su obicno pirati i nije moguce napraviti flopy za c64 ako je igra u delovima, mislim, mogu se nabacati igre do tih 170kb, ali nije to to.
Ja sam te T64 igrice ucitavao direktno u C64 preko zvucne uz pomoc audiotap, posle leva srelica +S i snimis na kasetu. Druga solucija ako se ide iz PC zvucne u dek, ebeno je namestiti gain i equalizer da kas na c64 ucitava....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
mislim da su sanse minorne da iscitas podatke koje leze na flopiju u papirnom omotacu 10+ kusur godina imam ja likova koji ljubomorno cuvaju neke stvari pa ce se naci mozda i ovaj 5.25 pa ti javim
Nisam iz Beograda ali mi sestra tamo studira pa bi ona mogla pokupiti. Javite mi samo kako da Vas nadje. Unapred hvala
:: Ako si iz Beograda, imas od mene na poklon jedan vremesni Teac 5,25`. Nekada radio u mojoj 486 masini. Zasto sa mga sacuvao, nemam pojma :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.