U pitanju je Hitachi 1TB,zadnjih mesec dana pocelo je postepeno,12,16,24,39 i sada 65 losih sektora. Moje pitanje je da li imam na osnovu ovoga pravo na reklamaciju?
Naravno, slikaj to i prilozi im sliku kada reklamiras.
:: U pitanju je Hitachi 1TB,zadnjih mesec dana pocelo je postepeno,12,16,24,39 i sada 65 losih sektora :: Moje pitanje je da li imam na osnovu ovoga pravo na reklamaciju :: :: http://tinypic.com/r/70jdwi/ :: :: Hvala unapred!
Haha, pa ne pita se Sentinel, nego servis. Ako ima i jedan jedini los sektor, to je osnov za reklamaciju. Nikada ni sa jednim servisom nisam imao problema oko reklamacije vezane za lose sektore, za 15 godina rada.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: :: Kako da mu zamene kad sam Sentinel kaze da zamena jos nije moguca :: Inace, ti Hitachi od 1TB su djubre neopevano. I sam imam problema sa jednim :: ::
Hvala vam na brzim odgovorima,inace upravo sam dobio 66 los sektor :D Da li je bolje ici preko radnje gde sam kupio ili da nosim direktno u servis(pin computers)?
@vmarc Onda bi trebalo da kontaktiras hdsentinel i da kazes da im informacija o polisi zamene nije tacna, ili barem da je delimicno netacna. Mozda dobijes originalnu kopiju programa kao nagradu za doprinos razvojnog programa kompanije.
@Alrad Ma zabole me bas za njih .) @hyper Svejedno, mozda ti je brze pravo u Pin. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: :: @vmar :: Onda bi trebalo da kontaktiras hdsentinel i da kazes da im informacija o polisi zamene nije tacna, ili barem da je delimicno netacna. Mozda dobijes originalnu kopiju programa kao nagradu za doprinos razvojnog programa kompanije :: ::
U radnju, tako kaze zakon o zastiti potrosaca.Gledaj da ispostujes zakon jer ako dodje do neke frke, nisi ti kriv vec radnja/servis/dobavljac ako ne ispostujes zakon mogu da te pravno zeznu na to.
:: Hvala vam na brzim odgovorima,inace upravo sam dobio 66 los sektor : :: Da li je bolje ici preko radnje gde sam kupio ili da nosim direktno u servis(pin computers) :: ::
imam oko 6x diskova koji su Hitachi 1TB 7200rpm, svi su stari preko 2god. i sluze kao storage, takodje jedan od 2TB, plus sam ljudima uzimao te diskove za sistem jer su najpovoljniji, uverio sam se da je to pouzdan disk, naravno da nije djubre. jos nesto, hitachi za razliku od ostalih ima ubedljivo najkvalitetnije uradjenu elektroniku koja nikad ne okaidira, dan danas je tako, bez obzira sto ga je wd kupio, a koji ima takav problem, npr.
:: :: Kako da mu zamene kad sam Sentinel kaze da zamena jos nije moguca :: Inace, ti Hitachi od 1TB su djubre neopevano. I sam imam problema sa jednim :: ::
Posalji u neposystem pa vidi sta ce ti kazu, ce ti daju njihov reapriran!
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati<
:: @Alra :: Ma zabole me bas za njih . :: @hyper :: Svejedno, mozda ti je brze pravo u Pin :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: :: @vmar :: :: Onda bi trebalo da kontaktiras hdsentinel i da kazes da im informacija o polisi zamene nije tacna, ili barem da je delimicno netacna. Mozda dobijes originalnu kopiju programa kao nagradu za doprinos razvojnog programa kompanije :: :: :: ::
E pa onda smo ja i postavljac teme retki baksuzi, jer je nama ta najkvalitetnija elektronika donela samo lose blokove.
Naravno da su najpovoljniji kad su losi, zato su ih i ubacivali u gotove konfiguracije. Ti si samo imao srece da (jos uvek) imas korektne primerke. Inace, razmisli koliko je logicno da najkvalitetnije bude najpovoljnije.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.