Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Problem sa micro sd karticom
STRANA 1 OD 1
duqp Problem sa micro sd karticom 18.06.2014. 15:11 T57973

status: user
broj poruka: 3466

cao

glupa kartica neka samsungova blejala dugo u sekundarnoj nokiji jos glupljoj, par pesama i snimaka bilo tu (korisceno sve regularno) izvadjena iz tog telefona, stavljena u drugi, trazi sifru, za format trazi sifru i tako. vratim u prvi telefon tu moze da se pristupi kartici, da se formatira uradim to ali sifra i dalje bleji negde. Kako resiti ovo, ili da je istopim upaljacem i prospem u sudoperu
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Problem sa micro sd karticom 18.06.2014. 15:20 #555803

broj poruka: 19003
Jel to SD kartica? Vidi mozda da li ima onaj lock na sebi, polugica.. pa stavi na unlock polozaj.. ako nije to u pitanju, ja bih uradio master reset(hard reset) telefona.

Tu karticu mozes da proveris i citacem kartice koji je jeftin, a moze i da ti koristi za nesto u buducnosti.

::
:: ca
:: glupa kartica neka samsungova blejala dugo u sekundarnoj nokiji jos glupljoj, par pesama i snimaka bilo tu (korisceno sve regularno) izvadjena iz tog telefona, stavljena u drugi, trazi sifru, za format trazi sifru i tako. vratim u prvi telefon tu moze da se pristupi kartici, da se formatira uradim to ali sifra i dalje bleji negde. Kako resiti ovo, ili da je istopim upaljacem i prospem u sudoper
duqp micro sd je, u telefonu bleji 18.06.2014. 15:27 #555806

broj poruka: 3466
mala kartica odvratna.

nema lock na sebi

imam citac negde u kuci pa cu da iscackam nesto jbg ali mislim da hard reset telefona nece uvatiti karticu.

imarkovic Re: micro sd je, u telefonu bleji 18.06.2014. 15:31 #555807

broj poruka: 19003
naravno da hoce, podrazumeva i reset kartice

:: mala kartica odvratna
:: nema lock na seb
:: imam citac negde u kuci pa cu da iscackam nesto jbg ali mislim da hard reset telefona nece uvatiti karticu
vladats ... 18.06.2014. 15:50 #555811

broj poruka: 4537

Pokusaj i sa SD formaterom

> https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/

codeus .. 18.06.2014. 20:20 #555837

broj poruka: 4054

jeste glupava nokia i njen bag da zakljucava sd kartice :) .. guglaj malo o tome i naces resenje ili kupi drugu karticu

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs