glupa kartica neka samsungova blejala dugo u sekundarnoj nokiji jos glupljoj, par pesama i snimaka bilo tu (korisceno sve regularno) izvadjena iz tog telefona, stavljena u drugi, trazi sifru, za format trazi sifru i tako. vratim u prvi telefon tu moze da se pristupi kartici, da se formatira uradim to ali sifra i dalje bleji negde. Kako resiti ovo, ili da je istopim upaljacem i prospem u sudoperu
Jel to SD kartica? Vidi mozda da li ima onaj lock na sebi, polugica.. pa stavi na unlock polozaj.. ako nije to u pitanju, ja bih uradio master reset(hard reset) telefona.
Tu karticu mozes da proveris i citacem kartice koji je jeftin, a moze i da ti koristi za nesto u buducnosti.
:: :: ca :: :: glupa kartica neka samsungova blejala dugo u sekundarnoj nokiji jos glupljoj, par pesama i snimaka bilo tu (korisceno sve regularno) izvadjena iz tog telefona, stavljena u drugi, trazi sifru, za format trazi sifru i tako. vratim u prvi telefon tu moze da se pristupi kartici, da se formatira uradim to ali sifra i dalje bleji negde. Kako resiti ovo, ili da je istopim upaljacem i prospem u sudoper ::
:: mala kartica odvratna :: :: nema lock na seb :: :: imam citac negde u kuci pa cu da iscackam nesto jbg ali mislim da hard reset telefona nece uvatiti karticu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.