Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Neko cuo za ovaj HDD?!
STRANA 1 OD 1
Netski Neko cuo za ovaj HDD?! 26.05.2014. 19:45 T57782

status: user
broj poruka: 241
Navodno iz saradnje HP-a i Seagate rodio se HEWLETT PACKARD QK554A6 500GB 7200rpm. Trazim neki pouzdan hdd za sistem ovaj nije toliko skup, sta mislite?!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vodos Serverski HDD... 26.05.2014. 20:28 #554064

broj poruka: 864
Ima i hot-plug mogucnosti, hladan, mali dimenzija...

Nisam siguran da bi ti to bio najbolji izbor, koliko sam ja razumeo, ima garanciju od HP-a samo godinu dana...
Bolje neka ti neko od kolega preporuci neki HDD sa kojima ima vise iskustva sa vecim brojem komada...

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Netski ... 27.05.2014. 07:50 #554091

Gledam ovaj disk samo zato sto je na akciji, jel to sto je serverski hdd garntuje neki kvalitet i istrajnost, koja mi najbitnija?!

imarkovic Re: Neko cuo za ovaj HDD?! 27.05.2014. 10:43 #554101

broj poruka: 19003
HP je oduvek saradjivao sa Seagate-om, Seagate HP-u isporucuje diskove, za servere, ili brand masine, tako da glavni manufacturer je Seagate, e sad pitanje je da li je stvarno kvalitetniji, sto se mene tice, naucio sam na tezi nacin da ne postoji jeftinije/kvalitetnije, za mene je jedino proveren WD Black sa svojih 5god. garancije i to je to, ja bih pre njega kupio nego ovo.

:: Navodno iz saradnje HP-a i Seagate rodio se HEWLETT PACKARD QK554A6 500GB 7200rpm. Trazim neki pouzdan hdd za sistem ovaj nije toliko skup, sta mislite?!
mighty Re 27.05.2014. 11:51 #554106

broj poruka: 1670
Običan desktop Seagate HDD, potpuno standardni SATA III 7200rpm disk, proizveden od Seagate-a i ima na sebi HP nalepnicu.

Nije u pitanju serverski disk, ide u HP Compaq 8200 Elite računare, sada sam proverio šifru u HP Product Bulletinu.

Netski ... 27.05.2014. 13:29 #554119

Stvarno hvala svima na odgovorim i imarkovicu sto mi je otvorio oci i da je najbolja garancija, garancija, kako god to zvucalo...bolje da platim nesto vise i kupim disk sa 5 godina garancije pa da ne razmisljam.

Hvala jos jednom i pozdrav!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs