Navodno iz saradnje HP-a i Seagate rodio se HEWLETT PACKARD QK554A6 500GB 7200rpm. Trazim neki pouzdan hdd za sistem ovaj nije toliko skup, sta mislite?!
Ima i hot-plug mogucnosti, hladan, mali dimenzija...
Nisam siguran da bi ti to bio najbolji izbor, koliko sam ja razumeo, ima garanciju od HP-a samo godinu dana... Bolje neka ti neko od kolega preporuci neki HDD sa kojima ima vise iskustva sa vecim brojem komada...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
HP je oduvek saradjivao sa Seagate-om, Seagate HP-u isporucuje diskove, za servere, ili brand masine, tako da glavni manufacturer je Seagate, e sad pitanje je da li je stvarno kvalitetniji, sto se mene tice, naucio sam na tezi nacin da ne postoji jeftinije/kvalitetnije, za mene je jedino proveren WD Black sa svojih 5god. garancije i to je to, ja bih pre njega kupio nego ovo.
:: Navodno iz saradnje HP-a i Seagate rodio se HEWLETT PACKARD QK554A6 500GB 7200rpm. Trazim neki pouzdan hdd za sistem ovaj nije toliko skup, sta mislite?!
Stvarno hvala svima na odgovorim i imarkovicu sto mi je otvorio oci i da je najbolja garancija, garancija, kako god to zvucalo...bolje da platim nesto vise i kupim disk sa 5 godina garancije pa da ne razmisljam.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.