1. Startup `Regedit 2. Open HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlset / Services 3. Open msahci 4. In the right field left click on `start` and go to Modify 5. In the value Data field enter `0` and click `ok` 6. exit `Regedit` 7. Reboot Rig and enter BIOS (hold `delete` key while Booting
@Daum Samo da ti kazem, ako vec ne znas. Win 8.1 pravi 3 particije nevidljive u OS-u na SSD-u(ne racunajuci primarne particije), kada je pravilno ukljucena(ispravna) trim funkcija na SSD-u ! Seljaci sto naprave particiju od 350 MB i misle da je sve ok sa sistemom, a ne radi im Safe mode ili imaju problema sa trimom, je samo nepoznavanje Win 8.1. Sa win 8.1 update 1 p.repoznati su svi kontroleri koji su na trzistu.
Cpu: Intel i3 2100 Cooler:Omicron HG-232 GPU:ZOTAC GeForce GTX 780 3GB Ram:4x8 GB PC 2133 Sabba MBO: MSI Z77A-GD65 Case:Chieftec Big Tower PSU:CTF 650w Mouse: Logitech 400s i Borovnica 330 Screen: 3 x Planar PLL2210W
Ne znam kako je na osmici, sto se tice drajvera za tvoju plocu. Ali, kod mene su instalirani svi zadnji drajveri sto se tice 7mice, za moju plocu. Ukljucujuci i AS Media drajver, koji sam, ako se dobro secam, rucno instalirao. Device manager - update driver - pa lokacija gde je raspakovan drajver. Ili je bila instalacija. Ne secam se vise. U svakom slucaju sve u fulu radi. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus / CM TX3 EVO
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.