aj da dam i model, možda nekom znači revoltec procyon 1.5 elem, to je radilo! nego, došlo vreme da se instalira novi sistem, i ja to odradim, kad ono međutim!!! ja stvarno ne znam šta tu ima da ne radi kad je radilo! ova varijanta se bode u usb port na ploči, čisto da napomenem. sad od svih ovih ulaza, samo usb ulaz radi, kartice ne registruje. ja tu kao nešto skinuo neki drajver (!?) i to instaliram, traži restart, ma jok... u device manageru stoji kao unknown device.. update driver, i šta god da kliknem, neće da proradi. pustio win da se apdejtuje, ni to ne pomaže.. samo usb radi, ovo ne mrda. jel ima neko predstavu šta uopšte da radim, nervira me, neću fotoaparat da bodem na kabl, ovo mi je mnogo brže.. a i neću da rkam port na aparatu menjao sam i port na ploči, jok.. il eventualno opet da menjam, de znam..
idi na update driver pa u search nadji gde ga je raspakovao pa ga tu pronadji i probaj da update. Mozda prijavi nekompatibilnost, ali ga dozvoli pa restart posle instalacije.
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.