Ovako,ploca je M5a97 R2.0 ima ASMedia® USB 3.0 controller : 4 x USB 3.0/2.0 port(s) (2 at back panel, blue, 2 at mid-board),
kupio externi usb3 hdd, i jedan usb3 flash i kada ih zakacim na ova 2 porta na ploci sve ok,rade kako treba, imam cooler master RA-USB-3035-IN usb3.0 front panel i kada na njega zakacim bilo koji usb3 drive, ne radi kako treba,stalno se pojavljuje i nestaje i tako bez prestanka dok ne otkacim drive, dok bilo koji usb2 radi normalno..
drajveri poslednji,probao one sa asusovog sajta,pa skinuo najnoviji sa station drivers i sa svim drajverima se isto ponasa..
ploca stara nekoliko meseci, usb fles i hdd su novi,kao i front panel i lici mi da je front panel neispravan,imao neko slican problem?ima li neko nekakav predlog mozda? sigurno je sve povezano kako treba,proverio sam vise puta..
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.