Uredjaj je v 2.0 (hdmi) i ima dva usb porta. Kad se ubode flash on ga formatira i mogu se snimati emisije. Kada se izvadi flash i bocne u komp za pocetak win7 trazi formatiranje. E sad ova prica obicnom korisniku nije bitna jer ce to sto je snimao gledati preko samog uredjaja a ja bih htek iz radoznalosti da vidim kakve to fajlove uredjaj trpa na flash ali ne mogu. Prvo ne mogu da ga formatiram ni preko cega osim GParteda ili Minitool partition wizarda jer uredjan na flash upishe dve ext4 particije na flash a win7 ih NE VIDI. Posto znam kako da vratim flash u operativno stanje nakon toga zeleo bih da znam i kako da mi win7 omoguck da vidim ext4 particije sa flasha. Znam da su to linuxove particije i da bi linux to odmah procitao ali da sad ne jurim live ubuntu ili sta vec jel ima neko resenje osim linuxa jer me zivo zanima da li su ti fajlovi citljivi preko nekog video plejera itd. Valjda nisam bio konfuzan u postu. A mozda je neko to vec radio pa da mi kaze da batalim cimanje? Najpre ni treba odgovor da li win7 moze ikako videti dve ext4 particije sa tog flasha a za dalje cu sam da se cimam. Hvala unapred na nadam se korisnim odgovorima.
Moze, naravno, ja koristim plugin za ex4 za total commander, radi odlicno. Postoje i ex4 exploreri za windows, ali meni vise odgovara za tc.
:: Najpre ni treba odgovor da li win7 moze ikako videti dve ext4 particije sa tog flasha a za dalje cu sam da se cimam. Hvala unapred na nadam se korisnim odgovorima.
Ako je taj softwer za PVR iole ozbiljan, verovatno je enkriptovan video, pa ga neces ni na linuxu pustiti. Ako i uspes da otvoris na win, moj ti je savet da skines sssr codec pack za media player classic.
plugin za ext4 a inace furam VLC 64-bit a taj sovjetski ne bi instalirao ni za pare tako da mozes da mi kazes sta tj. koji codec probija tu njihovu za sada hipoteticku enkripciju za VLC pa da instaliram, VLC mi je best off stvarno, nikad problem nisam imao, pun je codeca, gledam webcam preko njega, ma neunistiv je. MPC od ver 9.0 je sve zahtevniji mada realno jeste bolji plejer. Aj za pocetak da mi TC otvori ext4 pa cemo dalje da bushimo D3 :)
Uspeo sam nekako da vidim ext4 particije i na jednoj je neki .dvr_0 fajl zatim .dvr_idx0, itd, instalirao K-Lite najnoviji i MPC, ... nista, cannot render file
Pogledaću, uglavnom sat vremena sam mracio komp i budzio svakakve programe koje sam navatavao po forumima i dzabe. Sve sam uninstalirao i sada moram da pustim avast da proceslja ima li virusa jer sam isao do kraja, i mpc i k-lite i razni programi za dekripciju i da ne smaram, uglavnom problem je dekriptovati snimak sa bilo cega pa bio to ovaj budjavi D3 STB, smart tv, dvr rekorder, itd. Problem je takodje sto i sam D3 uredjaj jede pitu, nadjem fajl na fleshu od 4gb od 500 mb - taj koji sam hteo da gledan (dakle 20% posto kapaciteta memorije) a na sranjetu pise da je slobodno 62% memorije. Uglavnom voleo bih doduse na tacni resenje ali znam da ga nema citavsi forume... Nisam prvi koji je to pokusao. Btw, STB im je gov..no, menja kanale po 5 sekundi ali jbg bolja je slika od analogne i ima duplo vise kanala. Zadnja informacija je bila da je enkriptovan kako rece VLC. MPC je samo zabo i izbacio onaj log. Gledace ovo jos ljudi pa cemo valjda naci lekic :) Odo da citam tvoje linkove. I naravnk - HVALA :::))))
Verovatno ni jedan codec ne moze da razbije enkripciju, sto sam ti vec i rekao. CCCP tj Combined Community Codec Pack je azdaja koja se najbolje pokazala u tim stvarima vezanim za PVR i TS-ovima.
:: plugin za ext4 a inace furam VLC 64-bit a taj sovjetski ne bi instalirao ni za pare tako da mozes da mi kazes sta tj. koji codec probija tu njihovu za sada hipoteticku enkripciju za VLC pa da instaliram, VLC mi je best off stvarno, nikad problem nisam imao, pun je codeca, gledam webcam preko njega, ma neunistiv je. MPC od ver 9.0 je sve zahtevniji mada realno jeste bolji plejer. Aj za pocetak da mi TC otvori ext4 pa cemo dalje da bushimo D3 : ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.