Samsung Spin point !!!! Tri godine garancije, njakam jedan od 160GB vec 5 godina ! U firmi jedan od 40 GB radi skoro 7 godina... Bez problema. A sa WD-om sam posle 5 meseci imao bad sectors !!! Pa ti vidi...
Ovaj samsumg ne mogu nigde da nadjem da neko nudi!A ovaj Seagate barracuda imali neka druga oznaka posto pod tom oznakom barracuda ne mogu isto da pronadjem!
Segate Barracuda ili neki Hitachi Desk star imam oba i vrh su(malo se greju, ne prave buku, nemaju bad sektore stvarno sve rade savrseno). Dva Maxtora koja sam imao su katastrofa, a za WD stvarno ne znam.
kod mene maxtor 120bg radi vec 3 godine ata.. wd 250gb imam i dosta je tishi sata .. radi 6 meseci ma sve je to isti qrac ako ne pravish rezervne korije bitnih ti falvova eto ja bih sad kupio za 100e 500gb
:: :: Moj glas ide za WD2500AAKS :: :: I moj. Sa seagate je problem sto neznas sta ce ti zapasti, a ima PREVISE skarta. Za WD 2500AAKS nemam nijedan na reklamacijama, a Seagate oko 4o-tak komada u zadnjih 3 meseca, pa ti vidi. Samsunga NIKAD nisam imao na servisu, a nisam nikada cuo da je nekome crkao od ljudi koje znam. Znaci WD, pa Samsung. Hitachja i nema da radi kako treba. Zaobilaziti zajedno sa Maxtor-om i Seagate-om, jer ono sto ima na nasem trzistu je jako lose. Pozzz P. Zaobici i WD 3200 KS. Jako losi(brzi a brzo se i kvare).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.