ljudi zaobilaze cak i modele od 120/128 gb. zato smatram da je 60/64gb proslost. Hajde prati oglase i ne zuri, pa pazari 120/128 gb. jer stvarno mislim da nema smisla ici na manji prostor.
Imaj u vidu da se ssd-ovi ne pune do kraja, i da ostavis bar 30% lufta.
više od godinu dana i nijedan BSOD nisam popio. Noviji SSD-ovi mogu biti samo još bolji i pouzdaniji, tako da verujem da su problemi sa BSOD-ima stvar prošlosti. Takođe se slažem sa kolegom oko kapaciteta, da nema svrhe kupovati SSD manji od 120/128GB.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Nisu mi bitne performanse preterano, računam da će i najsporiji SSD biti brži od bilo kog HDD. ..nego da se ne bi zezao sa firmverom... Kažu za ovaj kingston da hoce da pravi BSOD. Služio bi mi samo za sistem, a ostalo ide na HDD.
:: Nisu mi bitne performanse preterano, računam da će i najsporiji SSD biti brži od bilo kog HDD :: ..nego da se ne bi zezao sa firmverom.. :: Kažu za ovaj kingston da hoce da pravi BSOD :: Služio bi mi samo za sistem, a ostalo ide na HDD :: :: ::
To je best buy, za 3 crvene vise ima 240GB Kingston V300, a najjeftiniji a ujedno i `najbolji` za taj novac je 120GB Samsung 840 EVO cija cena iznosi 10 000 din. Nema smisla ici na 60GB i to jos na Kingstona. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647116. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.