Koji usb flash diskovi su najbrzi? Treba mi sto brzi, i sto veci flash, pa me vasa iskustva zanimaju jer ne verujem preterano u ono sto proizvodjaci pisu na svojim sajtovima. Moze bilo koji do 60-70 evra.
I ja glasam za Apacer HT203. Imam ga licno i veoma sam zadovoljan. Brz je (pisanje izmedju 19 i 21 MB/s) i sto je najvaznije - pouzdan. Medjutim, vidim da su se pojavili i Corsair Voyager GT modeli, koji navodno pisu i do 28 MB/s, medjutim, nisam imao prilike da ih isprobam.
Ja sam uzeo Transcend T.sonic 520 koji je MP3-FM player 1GB, extra brz, kvalitetan i pouzdan. Slican je Apacer Steno ali ipak losiji. Imas ovde na naslovnoj strani ultra brzi OCZ stick...30 i 35 Mbit/s
Ovaj OCZ sto je prikazan na prvoj strani pc berze, je super, ali koliko vidim bar preko ovog sajta nigde nema da se kupi, a po ostalom Corsair Flash Voyager GT je najbolji izbor, onaj od 4Gb je savrsen za mene. Jel neko imao prilike da vidi kako on stvarno radi?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.