SSD, znam da je bilo tema, ali ipak ko moze nek ostavi komentar
STRANA 1 OD 1
varangian
SSD, znam da je bilo tema, ali ipak ko moze nek ostavi komentar
29.10.2013. 11:05
T55253
status: user broj poruka: 143
Pozz svima,
Znam da je bilo tema u proteklom periodu, iscitao sam sve ovde, a i na nekim drugim domacim sajtovima, nemam nesto vremena za strane, ali ipak da pitam, jer se stvari stalno menjaju :), pa ko ima vremena i zelje nek se javi.
Naime, planiram u narednom periodu da kupim SSD, pa me interesuje vase misljenje o preporuci za isti. Na njega bih bacio OS kao i igre koje najcesce igram, tj. strategije uglavnom tipa Total War, ali i RPG Skyrim, itd...
Interesuje me na sta da obratim paznju kad ga budem kupova (tip, proizvodjac, firmware, vrsta cipa i kontrolera...), da li ce padati cena u narednom periodu i tako to. Planiram od 80 do 140 jura da dam za disk, zavisno od vasih preporuka a i trenutne finansijske situacije u datom trenutku, a ne gadim se ni na polovno sa garancijom, pa vec i pratim oglase...
Video sam za Samsung, i to mi je u principu prvi pik, al vidim da mu malo zameraju TLC NAND, mada ja verovatno to ne bih u svakodnevnom radu ni primetio...
To pikiram Daume, ali za sad mi mnogo da se izletim 140 evrica, pa i 120GB evo dolazi u obzir, samo 85 e, ali mozda se i skrpim za 250GB... pa nek ide zivot .)
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.