Kolege,Hitachi 200gb 2.5`.Ima C particiju sa 12gb slika (stoje na desktipu naravno,nasi ljudi su cudo :)) i D particija sa 100gb video klipova,decijih slika,nekih silnih doc fajlova.Posto sentinel kaze da je 100/36 a da NEMA bed sektore vec samo week,ja uzeo da to sve prebacim na novi HDD .Medjutim kopiranje iz Win,preko Total C,preko O&O bekapa,unstopable copier,ma sve zivo nece da prodje.Krene da kopira i samo stane ili zabaguje i tako stoji.Dal imate neki savet kako skinuti podatke,makar slike ... Mozda preko Hirens ili... Hvala.
Jedan ili vise od tih filova sedi na onom weaku. Moraces kao sto je Dexter rekao, ides u manje celine, pa koji se fajl pokaze prslim, za njim pusti suzu i nastavi dalje.
probacu sa Hirensa preko yumija tj flasha....sto se tice manjih celina hoce da kopira poneki folder iz mase foldera,pa se onda i tu zaglavi ,stane itd...hdd ne cakce ne zuji nema bedove a zajebava....a za suze pa nije moj ,ja imam bekap bekapa uvek al ljudi su pajseri njima je ceo komp desktop i tu se drzi sve .....
Pa iz Total komandera sa opcijom Skip all that cant be copied (ili tako nekako...) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Ti nemas week sektore imas bad sektore, pusti testove i gluposti. Sektor kojem ne mozes da pridjes je bad sektor. Check disk nikako nemoj da radis jer ako ne uradi sta je naumio zajebe se podatke. Nema veze na sta kopiras da li je fat ili ntfs. http://www.helpdisc.rs
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.