1. U kucistu 2 hdd-a, jedan kopija drugog automatski inkrementalni backup svako vece, 2. Externi HDD, backup jednom nedeljno 3. sve vazne stvari narezane i na DVD(blue ray).
Devize devize bonda elema
:: 1. Winrar arhiviranje ( min 10% - recovery record :: :: 2. Winmount za rad sa RAR :: :: 3. Oporavak laksi.. :: ::
Nema tu Amerika-Srbija, shkomi je u pravu - sve (SVE) sto ti je
04.10.2013. 21:39
status: user broj poruka: 10999
bitno od ``dokumenata`` (skenovi, fotografije, crtezi, tekstovi, filmovi...), MORA da ide ``u duplikatu`` (2xHDD, eksterni ili interni, svejedno). A ono najdragocenije, u jos jednoj kopiji (porodicne fotke i video materijal itd.)... Uostalom, videce se sta je Amerika u Srbiji, kada ti helpdesk naplati uslugu... Jeftinije je kupiti gigantski HDD za rezervu... To jest: plati sada skuplje, da bi ustedeo kasnije (kada crkne jedan od diskova)...
hteo je da kaze da `backup` u obicnom racunaru postoji kao standard npr. u Americi, a u Srbiji (jada i beda), nema ni za leba, i ne vise od jednog hdd-a od 80GB (maxtor), pa kol`ko traje. Tako da ljudi, smislite nacin da backup-ujete tih 80GB na isti taj disk ne razmisljajuci o karmi
:: hteo je da kaze da `backup` u obicnom racunaru postoji kao standard npr. u Americi, a u Srbiji (jada i beda), nema ni za leba, i ne vise od jednog hdd-a od 80GB (maxtor), pa kol`ko traje. Tako da ljudi, smislite nacin da backup-ujete tih 80GB na isti taj disk ne razmisljajuci o karmi :: :: :: Ne kapiram ovo Amerika VS Serbia :: :: :: :: http://www.helpdisc.r :: :: :: ::
Da znam da se bitne stvari cuvaju na vise mesta i na netu... ali disk nije moj... vec caletov i to su neki podaci od firme gde radi... dao je disk nekom liku i on kaze kad ga je ubo u komp komp se zamrzo i od tad vise ne radi hdd...
Radim ovako kako sam napisao stim sto su sva 3 diska razliciti modeli
Geknuo mi DATA seagate SV 35, koliko sam se smorio sto je geknuo toliko sam bio srecan sto imam jos 2 hdd u bekapu i sto sam izgubio mozda 2-3 dana podataka Devize devize bonda elema
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.