Pitanje je koji od ova dva modela ? Nisam naisao na modele sa vecom garancijom ,a da uzimam poseban rack i hdd garancija je jos manja em skuplje izadje...
procitao sam da nece boot sa transcend 25m serije jel to tacno
:: Ne znam kako se pokazao WD ali za Transcend nema greske.Vec 2 god koristim 2.0 ,burazer ima 3.0 rade savrseno :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
zar ti se ne vuce sistem preko USB-a? To je po meni strasno neoptimizovano i da tako kazem glupo, zbog brzine ponajvise, ali ako bas hoces to, onda uzmi normalan 2.5 hdd i neki najobicniji rack, npr lcpower 2.0 od 900din, radice ti boot milion %. Inace, trebalo bi to da radi apsolutno sa svakog hard diska, ajme pa moze i sa flash-a, sem ako ima iskljucivo USB3.0 kompatibility npr., sto je retkost.
:: jesi li probao boot sa njega :: :: :: :: imam usb 3.0 model od 500gb i radi savrseno. preporuk :: :: :: :: Intel i7 Xeon W3550, Alpenfohn Himalaya, ASRock X58 Extreme3, 6gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Chronos 120gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Midi window mod, NZXT Sentry LX fan controller, Razer Mamba 2012, 2.1 HI-F :: :: :: ::
pitanje ti uopste nije na mestu, a odgovor je krajnje relativan. Ako kupis kvalitetnu, odnosno ako ti se zabode kvalitetna memorija, moze da traje godinama, a mozes da ubodes i losiju koja ce te posluziti kratko vreme.. a mozes i da ubodes sporu i nikakvu koja ti nista ne znaci.. obzirom na milijardu proizvodjaca i cenu, flash moze a i ne mora da traje dugo, uglavnom nije pouzdana stvar za backup i tako bitne stvari, zna se za sta sluzi jeftina flash memorija. SanDisk, Transcend i slicni su kvalitetnije memorije, ali ne sve, postoje odredjeni poznati modeli koji su jako pouzdani i mogu da istraju da zaboravis kada si ih kupio, ako se drzis tih modela, nema problema.
:: :: hvala na odgovorima ,da ne otvaram novu temu zanima me koliki je vek usb flash memorije :: ::
Nemoj Transcend... Znaju da budu stasno bubicavi... Ne znam tacan razlog ali ima dosta ljudi koji se zale, medju mnogima i moj klasic sa fax-a...
Sjajno rade prvih godinu dana (naravno nekad krace nekad nesto duze) a onda pocnu da zezaju kontakti... pa bajanje koji port je bolji... pa prilikom veceg transfera ume da se zaglupi... itd...
I jos nesto gde ti je bre logika da za 1500 dinara razlike zrtvujes 100% kapaciteta... 500GB vs. 1TB !!!
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: http://goo.gl/eurk3 :: :: uzecu ovaj ,do pre neku godinu su ovi modeli imali 5 god garancij :: ::
nema logike ne razumem se ,koji onda da pazarim ... sa flesha ne mogu vise nista da postignem
:: Nemoj Transcend.. :: Znaju da budu stasno bubicavi.. :: Ne znam tacan razlog ali ima dosta ljudi koji se zale, medju mnogima i moj klasic sa fax-a.. :: :: Sjajno rade prvih godinu dana (naravno nekad krace nekad nesto duze) a onda pocnu da zezaju kontakti... pa bajanje koji port je bolji... pa prilikom veceg transfera ume da se zaglupi... itd.. :: :: I jos nesto gde ti je bre logika da za 1500 dinara razlike zrtvujes 100% kapaciteta... 500GB vs. 1TB !! :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: :: :: http://goo.gl/eurk3 :: :: :: :: uzecu ovaj ,do pre neku godinu su ovi modeli imali 5 god garancij :: :: :: ::
unutra je toshiba, ako nekog zanima mogu da instaliram hdd sentinel pa da dam podatke u sitna crevca inace radi odlicno, imam i samsungov usb 3.0 od 640gb i brzine su im tu negde _____________________ L-Dizajn, namestaj po meri http://www.wix.com/protecha/ldizajn
:: unutra je toshiba, ako nekog zanima mogu da instaliram hdd sentinel pa da dam podatke u sitna crevc :: inace radi odlicno, imam i samsungov usb 3.0 od 640gb i brzine su im tu negd :: ____________________ :: L-Dizajn, namestaj po mer :: http://www.wix.com/protecha/ldizaj :: ::
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.