to ti je varijanta za notebook, je je mali da moze u torbu da stane i samo na USB, ako ti to treba, ok.. ako ti treba za kucnu varijantu, bolje neki 5.25 eksterni, usput neki klasican model, tako da ostane opcija kada rikne da ubacis drugi..
:: Treba mi eksterni opticki uredjaj? Sta je najbolje :: :: Nesto ovako - http://www.emmi.rs/dvd-rom-rw-dvd+ - rw-usb-asus-sdrw-08d2s-u-lite-dblk-g-as.11.html?productId=25080
Ma znam bre, nego mislio sam ne zelim da kupujem ovu `normalnu` optiku sto ide u kuciste, jer mi ne treba, a ovu bih eto imao za ne daj Boze, i da mogu da je ponesem sa sobom kad idem negde, ili pozajmim i tako to..
Onda je si rešio šta ćeš da kupiš, kako rade te `ultimate mobilne` varijante ne znam, ali ako nema externo napajanje, mogu samo da zamislim brzinu rezanja, kao i broj upropašteh diskova...
Bolja je eksterna bre. Naravno ja imam neku HP oko 6 meseci. Stoji ti na kucistu samo i stavis disk. Dosta rasteretis kuciste sa kablovima. A i meni prednji deo kucista nije bas blizu. Hvalla bogu sada ima USB prikljucaka dovoljno.
Ma necu nista da rezem, cisto da mogu nekad da instaliram windows, mada uglavnom to radim preko usb-a, ali za drivere bih mogao da koristim optiku, kako za sebe, tako i za druge. Dajte neki predlog vise, znaci nikakve perverzije! :D
:: Ma necu nista da rezem, cisto da mogu nekad da instaliram windows, mada uglavnom to radim preko usb-a, ali za drivere bih mogao da koristim optiku, kako za sebe, tako i za druge. Dajte neki predlog vise, znaci nikakve perverzije! : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.