naravno da ne moze, jeste da izgleda malo slicno, ali da bi to uradio, treba ti ovakav konverter koji ja ne znam da se prodaje kod nas: http://goo.gl/nQD19D
:: :: interesuje me dali je moguce SAS hdd povezati sa sata kablom?
znaci nista od kombinacije...imam u ponudi hdd za laptop od 300gb sa sas prikljuckom i mislio sam da ga uguram nekako u moj laptop sa mi bude sistemski a stari da mi bude sekundarni...jbg :(
pa ne znam kako si to mislio da izvedes, za pc i nekako, ali serial attached scsi na sata od laptopa nema sanse.. mislim ajde teoretski da kazem da moze, ali ne zelis da znas sta je sve potrebno za to, bolje uzmi klasican sata disk, sas diskovi ipak imaju svoju svrhu
:: :: znaci nista od kombinacije...imam u ponudi hdd za laptop od 300gb sa sas prikljuckom i mislio sam da ga uguram nekako u moj laptop sa mi bude sistemski a stari da mi bude sekundarni...jbg : :: ::
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.