Ako sa necim nikada nisam imao problema,to su onda hardovi(ne racunam onog jedno nesrecnog sljamsunga). Prosto uvek su mi hardovi bili Seagate i Hitachi.
A sto se tice monitora,spremi se za raspravu :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
imam jos uvek 7 godina star wd 2500ks sta sam sve stavljao, brisao, instalirao sve zivo jeste da krkoce ali jos uvek radi sad imam godinu dana wd20earx isto sta sve nisam stavljao to ni bog ne zna :)) i wd 500gb blue radi ko podmazan za hard disk nema pravila moze da rikne kad oce jbg
@djoko a kakvi su u monitoru posto tamo nikad nisam bio?? :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M290
:: Ako sa necim nikada nisam imao problema,to su onda hardovi(ne racunam onog jedno nesrecnog sljamsunga) :: Prosto uvek su mi hardovi bili Seagate i Hitachi :: :: A sto se tice monitora,spremi se za raspravu : :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Ili bolje reci pokusao da narucim.Jer bilo najjeftinije,kao. Covek hteo celu konfu u jednoj radnji,lakse naravno :
1)Pola stvari sa sajta sto sam sastavio za konfu,nisu imali,a koliko vidim po iskustvu kolega sa foruma,kod njih je to ustaljena praksa,kace na sajt i ono sto imaju i ono sto nemaju,a uglavom ono sto nemaju.
2)Blago receno,neprofesionalizam do maksimuma,a realno govoreci cist bezobrazluk,kad sam ih zvao i kad su mi rekli sta nemaju,ja lepo pitam,pa dobro ocete li nabavljati i kako to stoji na sajtu ima na stanju,a u radnji ili magacinu nema. Covek me za malo otera u tri lepe :)
Od tada ni ne razmisljam o njima.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ja uglavnom kupujem u emmi na novom beogradu, crkao mi je ssd posle godinu dana mushkin 180gb odneo u alti ustanovili kvar posle 2 dana dodjem kod njih i kaze mozes da uzmes ssd po istoj ceni koju si platio ili da dodas za neki bolji,otisao u radnju dodao 2000 i uzeo intel 520 180gb tako da za sad zaista nemam nikakvu zamerku :) isto tako pozovem da pitam da li ima na stanju ako nema kaze mi stice ce za 2 dana odem u prodavnicu pokupim i gotovo :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green 500GB WD Blue Intel 520 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger Pioneer M290
:: Ili bolje reci pokusao da narucim.Jer bilo najjeftinije,kao :: Covek hteo celu konfu u jednoj radnji,lakse naravno :: :: 1)Pola stvari sa sajta sto sam sastavio za konfu,nisu imali,a koliko vidim po iskustvu kolega sa foruma,kod njih je to ustaljena praksa,kace na sajt i ono sto imaju i ono sto nemaju,a uglavom ono sto nemaju :: :: 2)Blago receno,neprofesionalizam do maksimuma,a realno govoreci cist bezobrazluk,kad sam ih zvao i kad su mi rekli sta nemaju,ja lepo pitam,pa dobro ocete li nabavljati i kako to stoji na sajtu ima na stanju,a u radnji ili magacinu nema :: Covek me za malo otera u tri lepe : :: :: Od tada ni ne razmisljam o njima :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
I ja kupujem u emmiju imam 20 njihovih garancija i jednu monitor-ovu za ovaj hdd i on crkne.Eh... Uzeo polovan hdd 1tb bio 6000 dok su novi bili 9-10 star 1,5 i ima 1,5 god garancije.Evo sad ima jos godinu.Jbg. Nasao sam bas hdd da kupim polovan al eto ima garanciju.Videcemo.Poz
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
Nikakav problem. Samo ga otvori i potopi u naftu pola sata i radice. Nisam probao, ali kontam da bi se tako podmazao lezaj.
@Milos22, imam slican WD od 320GB, ima preko 1000BS, ali evo radi vec dve godine. Ponekad pocne da skljocka, ali prodje za par sekundi. Neki dan me iznervirao i hteo da ga odvalim pesnicom i slucajno aknem krivi disk od 500GB i sjebem ga. Diskovi mi stoje napolje jer ih imam gomilu i lakse mi je da ih skopcavam po potrebi. Aaaaaaaahh
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
hehe, pored svih home-nacina za ozivljavanje, za ovaj jos nisam cuo.. najsitnija varnica i ode sve u majcinu.. gile, jesi car
:: Nikakav problem. Samo ga otvori i potopi u naftu pola sata i radice. Nisam probao, ali kontam da bi se tako podmazao lezaj :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.