Da li da uzmem pomenuti ssd? Sad ne znam kako je moguce proveriti firmware pre kupovine, ili samo kad je povezan. Citao sam da ima dosta razlike u brzini izmedju 5.05 i 5.06 frmw. E sad problem je sto nemam kesa pa da mi predlozite drugi vec uzimam kreditnom karticom na rate i ne planiram vise od 10k. Trenutno imam 40g ssdnow v100
Ako baš želiš V300, na samom drajvu (baš na SSD-u, ne na pakovanju) u desnom donjem uglu bi trebalo da se vidi oznaka 505ABBF0 ako je FW v505.
Ako je 506 ne kupuj.
Ili uzmi običan 840.
S druge strane, trenutno imaš taj SSD od 40GB, ako ti nije frka, sačekaj da se uskoro pojavi Samsung 840 EVO, po ceni će zameniti običnu 840-cu, a imaće brži upis. Već je predstavljen, obični Samsung SSD-ovi se brzo pojave i kod nas.
:: Kupio, i to za manje od 9k. Ja sam zadovoljan bas, hd tune pro bech test 500/500mb... I da video sam vec za firmware, da pise dole. :: :: Hvala i pozz... do sledece teme...
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.