Ljudi pozdrav! Imam jedan problem, jedan hdd mi je izgubio totalno brzinu upisa i citanja, drugi hdd radi normalno, da napomenem da je win bajat posteno, kako da proverim disk najbolje, ili moze da bude i los win uzrok usporenju. HVALA
Are you classified as human? `Negative, I am a meat popsicle.`
sta ti je potrebno da proveris hard, ako tu prikazuje da je sve ok, naravno s obzirom na starost hard-diskova onda format windowsa I resis problem ako je do windowsa
Meni recimo u zadnje vreme stalno iskacu neke BSOD greske pa cu morati I ja izgleda format C: da odradim ne samo reinstall .)
Bez sumnje najbolji nacin je da skines Hiren boot CD, I to neku stariju verziju obavezno. Na njemu imas kako globalne testove integriteta I bad blockova tako I testove samih proizvodjaca (imas I taj sentinel ali kao najmerodavniji su se pokazali OEM testovi). Ako treba pomoc samo reci
:: Ljudi pozdrav! Imam jedan problem, jedan hdd mi je izgubio totalno brzinu upisa i citanja, drugi hdd radi normalno, da napomenem da je win bajat posteno, kako da proverim disk najbolje, ili moze da bude i los win uzrok usporenju. HVAL :: :: :: :: Are you classified as human? :: `Negative, I am a meat popsicle.`
ja bih se zabrinuo kad bi mi BSOD bio ucestao.. to u jako retkim slucajevima moze da bude do sistema.
:: sta ti je potrebno da proveris hard, ako tu prikazuje da je sve ok, naravno s obzirom na starost hard-diskova onda format windowsa I resis problem ako je do windows :: :: Meni recimo u zadnje vreme stalno iskacu neke BSOD greske pa cu morati I ja izgleda format C: da odradim ne samo reinstall .) :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: ::
Kkav crni hdd sentinel. Lepo skines hirens boot ne starija verzija od 14 jer novije nemaju HD regenerator. Stavis ga na USb flash ili na cd i pustis ga da skenira bas ako dosta ostecene nece uspeti da porpavi greske ali 70% se nadam da hoce. Sentinel pola od toga ne vidi. A ja bi isto proverio ispravnost kablova i zamneio bi mesto za kacenje na ploci sad dal ti je sata ili ide to neznam. Nisi naveo!
tacnije poslednja verzija je cini mi se 10.7, posle su verzije koje mogu samo scan da odrade.. ima i fina varijanta da se napravi hirens USB
:: Kkav crni hdd sentinel. Lepo skines hirens boot ne starija verzija od 14 jer novije nemaju HD regenerator. Stavis ga na USb flash ili na cd i pustis ga da skenira bas ako dosta ostecene nece uspeti da porpavi greske ali 70% se nadam da hoce. Sentinel pola od toga ne vidi :: A ja bi isto proverio ispravnost kablova i zamneio bi mesto za kacenje na ploci sad dal ti je sata ili ide to neznam. Nisi naveo :: :: AMD x6 1090T 3.9 O :: Cooler Master 212 EV :: MSI 870A 54 :: Kingston HyperX Blue 2x4 gb 160 :: MSI 6850 O :: SSD OCZ Agility 3 60gb :: 1.5 WD+500gb W :: Chiftec CX-05B- :: Thermatle Purepower 600 Wat :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: hdd sentinel
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.