Problem je ovakav: dvd kad se ubaci My Comp kaze 0 Used,0 free.Kad se cacka po Neru pokaze da ima 971MB snimljenog materijala.E to moram nekako da izvucem.Disk nije ostecen.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100
Koja je optika u pitanju? Pioneare ili suny? :) Pokusaj da nadjes najnoviji firmware za drajv, jer hoce da zeza ukoliko se radi o nepodrzanom tipu medija. Neretko se i desi da jedino moze da ga procita drajv na kome je i rezan, mada novi drajv bi trebao da ga procita, tako da pokusaj kod prijatelja na compu...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nije problem do dvd roma.Probao na 2 lapa i na kompu.I svuda je isto.To je neki svajin snimak 4d ultra zvuka.Juce bila kod dr. i on joj snimio i dao disk(to kosta 12k dinara).Rekao joj da ce kad dodje sledeci put na pregled da ponese disk da bi ga finalizovao.E posto su svi rezultati uredu svaja ne bi davala jos 12k dinara za novi pregled ,a hoce da vidi snimak.Toliko,pa ako neko moze da pomogne.
Probaj još i BadCopy, IsoBuster, CD Recovery Toolbox, Bad CD/DVD Recovery, CD Check... Izgleda mi kao da je problem u nedovršenoj sesiji što bi svaki od ovih programa trebao da odradi lagano. Šta god da je uzrok neki od ovih programa će ti izvući podatke ukoliko su fizički tu i ako nisu oštećeni.
pitaj doktora kojim programom se gledaju fajlovi ... ili pogledaj koja extenzija je fajlova ..
jednom mi je drugar doneo snimke na cd-u .. mislim da je bila mag.rezonanca .. fajlovima sam mogao da pristupim samo i iskljucivo preko posebnog programa .. kojeg sam naravno morao da nadjem negde na net-u ..
kod doktora radi cd (dvd ) na njegovom kompu ... jer imaju soft ...
nerazmisljaju doktori bas mnogo o tome .. daju ti cd koji nemozes na kucnom kompu da pogleddas .. zabele ih pura ispod mantije bele
Ma ovaj izgleda razmislja i to dobro .Koliko sam video to su audio ts & video ts.Klasican dvd.Nesto sam cackao i pristupio sam preko wmp ali nece da ih pusti.
Nema na čemu. Sad mi pada na pamet da podaci možda i nisu narezani već su upisani u tabelu prilikom leadin-a pa ih ti vidiš ali njih fizički nema. Proveri na poleđini DVD-a da li se vidi trag. Tih oko 1GB podataka bi trbalo da budu jasno vidljivi kao unutršnji prsten širine oko 1cm. Sad već nagađam ali što da na proveriš...
:: nista nisam uradio.Samo nero i cd check vide fajlove(ostali programi ne), ali ne mogu da im pristupim nikako ::
ouopste nije nagadjanje ... peki pogledaj bas dali ima trekova shodno narezanom kapacitetu ..
moguce da je doca lose narezao dvd .. pukao samo mbr a podaci nula
da taj format je klasican dvd .. ukoliko nemozes ni da ih iskopiras na hdd .. onda nije narezan ..
bad doca ..bad doca
:: Nema na čemu. Sad mi pada na pamet da podaci možda i nisu narezani već su upisani u tabelu prilikom leadin-a pa ih ti vidiš ali njih fizički nema. Proveri na poleđini DVD-a da li se vidi trag. Tih oko 1GB podataka bi trbalo da budu jasno vidljivi kao unutršnji prsten širine oko 1cm. Sad već nagađam ali što da na proveriš.. :: :: :: nista nisam uradio.Samo nero i cd check vide fajlove(ostali programi ne), ali ne mogu da im pristupim nikako :: ::
Lepo se vidi da je narezan.Bez ikakvih ostecenja da disku.Razbio me doca je.o sliku.Kad se ide preko Nera continue mulisession lepo se vidi da ima na disku 971MB.Ma nista mu ne mogu.Uvalio doca jos jedan pregled i rekao da ponese disk da se finalizuje jbg.
ako mozes iz nera da dodas neki fajl .. dodaj pa finaliziraj rezanje :) .. mozda proradi
:: Lepo se vidi da je narezan.Bez ikakvih ostecenja da disku.Razbio me doca je.o sliku.Kad se ide preko Nera continue mulisession lepo se vidi da ima na disku 971MB.Ma nista mu ne mogu.Uvalio doca jos jedan pregled i rekao da ponese disk da se finalizuje jbg :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.