Preko ovog 6400 roka 1300 rpm 12tica a preko ovog gornjeg necujni CM 12cm takodje, nepoznate obrtazhe ... Bem ti vrucinu... Do koliko smeju da idu ovi hardovi bez bojazni da odapnu ? ? ?
edit: U idle su oba i ne rade nista, pritom nema nikakvih antivirusa, fresh sistem stavljen prekjuce (Win7 64 bit, ucitava se za 10 sekundi xD na 6400AAKS ... Jbt... Mogu misliti sta bi bilo da ih ne duvaju ovi ventovi... lagano na 50 xD
6400 je imao max temp 56 xD Al health na oba je 100 posto ... kuku majko ... dobro nije radio 2 sata na tih 56 a i to je mozda neko drndao mimo mene, ja ne bi dopustio nikako da prevrne 40 a ne da ode na 56, to mu je max temp upisana u onaj njegov rom bios sta god, firmware, to se vidi iz onih programa HDD tune ili kako vec...
Ma opusteno, nego *ebe me WD20EARS (doduse odavno prekopirani bitni podaci na EURX (1.0 GB) koji od kad sam ga sa WDIDLE3.EXE programom flashovao da non stop drzi dignute glave baca i 37 stepeni u isto tako 1300 rpm hladjenom kucistu... Elem, pricao sam o tome u jednoj temi, taj WD20EARS je najvece govno od HDD-a za storage koje postoji iz prostog razloga sto je fabricki programiran da ga posle 8 sekundi IDLE-a spusta glavurde sto ga cini GREEN-om, a to nije nikakav green u sustini nego obican AAKS (4 ploce iz WD5000AAKS-a unutra koje cine 1.8TB tj 2.0TB)... Dakle to je sklopotalo sklokotalo i jelo pite shampite nenormalno. Btw ne smem mu nishta od gasiranja jer nemam papir od garancije, a i istekla je cim sam ga flashovao (videce to dushmani u servisu sigurno, ima neki log na hardu)... Zasto ovo pricam, zato sto ne znam hoce li se grejati ako mu vratim da te glave spusta na tih fabrickih 8 sekundi i nabije POWER CYCLE COUNT koji iznosi trenutno 35000 :) A zivotni vek je 300.000 :) Tuga ziva. Ma nek crkne bole me ... Izbekapovao sam ja sve sa njega na vreme, sad cu da ga formatiram i napunim filmovima svih vrsta i zanrova xD :D :D :D :D :D
A dodje mi od besa (sad bi opet PhatPhuck pominjao ivanchu i ludilo, btw nije se javila pizda na mob) da ga gurnem u rernu na 250 stepeni koliko me nervira taj HDD... ZNACI WD20EARS NE PREPORUCUJEM NIKOME ZIVOM !!!!!!!!!!! OSIM DUSHMANIMA... a i njima ne prepouruchujem... hdd je GOVNO
:: Ma opusteno, nego *ebe me WD20EARS (doduse odavno prekopirani bitni podaci na EURX (1.0 GB) koji od kad sam ga sa WDIDLE3.EXE programom flashovao da non stop drzi dignute glave baca i 37 stepeni u isto tako 1300 rpm hladjenom kucistu... Elem, pricao sam o tome u jednoj temi, taj WD20EARS je najvece govno od HDD-a za storage koje postoji iz prostog razloga sto je fabricki programiran da ga posle 8 sekundi IDLE-a spusta glavurde sto ga cini GREEN-om, a to nije nikakav green u sustini nego obican AAKS (4 ploce iz WD5000AAKS-a unutra koje cine 1.8TB tj 2.0TB)... Dakle to je sklopotalo sklokotalo i jelo pite shampite nenormalno. Btw ne smem mu nishta od gasiranja jer nemam papir od garancije, a i istekla je cim sam ga flashovao (videce to dushmani u servisu sigurno, ima neki log na hardu)... Zasto ovo pricam, zato sto ne znam hoce li se grejati ako mu vratim da te glave spusta na tih fabrickih 8 sekundi i nabije POWER CYCLE COUNT koji iznosi trenutno 35000 :) A zivotni vek je 300.000 :) Tuga ziva. Ma nek crkne bole me ... Izbekapovao sam ja sve sa njega na vreme, sad cu da ga formatiram i napunim filmovima svih vrsta i zanrova xD :D :D :D :D : :: :: :: ::
::`A dodje mi od besa (sad bi opet PhatPhuck pominjao ivanchu i ludilo, btw nije se javila pizda na mob)
Što lažeš, govno jedno, kad me nikada nisi ni zvao, niti sam ja IGDE dobio tvoj mobilni, mogu da se zakunem u šta hoćeš - pred Bogom i ljudima? A i kad bi me zvao - A NIKADA NISI - ZAŠTO TEBI, MANIFESTOVANOM I DOKAZANOM BOLESNIKU, koji si i na forumu neprovociranim ispadima pokazao da si sertifikovani ludak, da se uopšte javljam? Hoćeš da proveriš da li sam muškarac? Da me privodi murija posle zbog tebe, majmunčino, kao da mi nije dovoljno što mi je murija dolazila na adresu zbog tuča i konflikata 3 puta u zadnje 2 godine? Još mi ti trebaš, majmune bolesni, koji imaš krize identiteta i `žute minute` uzrokovane `lošim vremenom`, pa se posle, šatro, `izvinjavaš` za ispade?
Ispod 30 je smrzavanje. :) Ne moras da kacis sliku, samo napisi koliko stepeni ima. Ta 20-ica bas gruva. U enforceru ti je hdd bocno u odnosu na nju, pa zahvata vecu povrsinu.
:: Aj da se vratimo na temu, zaboravio sam naravno juce da okacim sliku :: i ako sam napravio skrin shot. Bacice mi Dunja na mejl pa ja bacim ovde. :: :: @misic :: Inace da, ispod 30c je definitivno, :: nije isti protok vazduha na prdavcu od 12cm i od 20 cm :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Dal` si stvarno stavio različite Kingston memorijske module na isti kanal, umesto da ih rasporediš po parovima po kanalu - svaki par identičnih na posebni kanal? Koliko vidim, ti si na mem. kanal A stavio jedan regularni `blue` HyperX i jedan Genesis, i isto tako i na drugi kanal - umesto na kanal A dva genesisa i na kanal B dva regularna `blue`?
I ja bih rekao da je pomešao zadnja dva kanala. Mora da je pod efektom tog gej coolera bio. Ovako se sve slaže i OCD je umanjen :D __________________ Scourge of PCBerza
Ma, to je neki sumanuti gravitacioni uticaj ove nvidije koja mu se raširila po kućištu kao epidemija, pa se moduli preraspodelili po njenom magnetnom polju, kao metalni opiljci prema magnetu :)
(Šalim se :)
:: I ja bih rekao da je pomešao zadnja dva kanala. Mora da je pod efektom tog gej coolera bio. Ovako se sve slaže i OCD je umanjen : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Svejedno, čim su drugačiji hladnjaci na njima - verovatno su i drugi mem. čipovi korišćeni na njima, jer su iz različitih serija... Nije problem ako sve koristiš na stock-u, bez klokovanja, mada - ako klokuješ memoriju ili mem. kontroler (CPU NB) - može se desiti da imaš neki prob. sa stabilnošću. NE MORA da se desi - ali može. Isto kao što se na autu gume sa istom šarom uvek stavljaju u paru - obe napred, ili obe pozadi, a ne unakrsno - jer bi onda sledilo zanošenje i gubitak kontrole pri većoj brzini na bilo kakvoj poledici, zbog različitog prijanjanja guma o asfalt.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.