Uzeh pre neki dan u inostranstvu Intenso USB 32gb 3.0 za smesne pare...probao sam ga na vise masina, radi bez problema, osim na htpc-u ( http://goo.gl/jwQ23 )...cuje se onaj zvuk kad ga ubodem i to je to...u device manageru stoji kao usb controller, pise working properly i to je to. U cmd promptu pod list disks stoji samo hdd...Na ploci je NEC kontroler, sve vezano za usb 3.0 je enabled u biosu...ne znam sta bi mogao da bude problem... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600... Fiat iustitia, et pereat mundus
A drivere sam upravo instalirao, ista prica... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600... Fiat iustitia, et pereat mundus
cisto radi reda da pitam kako si ga formatiirao tj. da ga nisi slucajno formatirao na drugoj masini sa 4k? Ako jesi, onda samo stavi na masinu na kojoj se vidi, pa ga formatiraj pod FAT-om na default. Trebalo bi da ga vidi bez problema. A cisto da pitam da li tu ima problema i sa drugim USB komponentama, koje se samo napajaju preko USB-a? Ako ima stavi USB HUB, pa projeri. esava se na HTPC masinama da jednostavno kontroler na maticnim ne vidi kako treeba kapacitet Flasha, a preko posrednickog starog kontrolera sve radi najnormalnije, paa je zbunjen. i cisto da pitam da li si obrisao navedeni drajver za usb, pa ga ponovo instalirao ? desava se da ne prepozna kontroler NEC-ov ai to je bio problem samo kod Kingston low level proizvoda Kod Intnso-a nema Wei tipova flash-eva, koliko sam ja upoznat sa njima.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Probao fat, nece. Nema problema sa drugim usb komponentama, rade ostali flashevi, wifi adapter, logijev unifying receiver... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: cisto radi reda da pitam kako si ga formatiirao tj. da ga nisi slucajno formatirao na drugoj masini sa 4k? Ako jesi, onda samo stavi na masinu na kojoj se vidi, pa ga formatiraj pod FAT-om na default. Trebalo bi da ga vidi bez problema :: A cisto da pitam da li tu ima problema i sa drugim USB komponentama, koje se samo napajaju preko USB-a :: Ako ima stavi USB HUB, pa projeri :: esava se na HTPC masinama da jednostavno kontroler na maticnim ne vidi kako treeba kapacitet Flasha, a preko posrednickog starog kontrolera sve radi najnormalnije, paa je zbunjen :: i cisto da pitam da li si obrisao navedeni drajver za usb, pa ga ponovo instalirao :: desava se da ne prepozna kontroler NEC-o :: ai to je bio problem samo kod Kingston low level proizvod :: Kod Intnso-a nema Wei tipova flash-eva, koliko sam ja upoznat sa njima :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: ::
cisto provjeri da iskljcis sve ostal potrosace na USB konektorima, pa da vidis da slucajno ne trazi vise struje od ostalih flasheva. Imam taj problem sa jednimTanscend flashom(a koristim ih godinama bez problema do ovog od 16 GB), cak se desava na starim masinama da se iskljuci i resetuje racunar. Probaj jos to. Nadam se da si probao da bocnes usb hub, pa preko njega da prikljucis flash. ako ni to ne urodi plodom, onda mi nista drugo ne pada na pamet.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.