Pozdrav, e ovako danas upalim komjuter i pise mi: ``reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key`` i vidim da mi u biosu jedino stoji wd hard disk dok ssd-a nema ugasio komp izvadio sata kablove pa ponovo ubacio u ssd ali opet mi je isto pisalo,posle nekih sat vremena ponovo upalim usao je u windows i primecuje da je ssd drive tu cak se i brzo podize sistem sto znaci da definitivno dize sistem preko ssd ,restartujem da vidim da li ga bios primecuje medjutim opet vidim samo WD kao hard koji mi je jedini u biosu sta da radim da li mozda treba da flesujem bios,ili da uradim novi firmware za ssd ili nesto drugo?
Unapred hvala .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: Pozdrav, e ovako danas upalim komjuter i pise mi: ``reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key`` i vidim da mi u biosu jedino stoji wd hard disk dok ssd-a nema ugasio komp izvadio sata kablove pa ponovo ubacio u ssd ali opet mi je isto pisalo,posle nekih sat vremena ponovo upalim usao je u windows i primecuje da je ssd drive tu cak se i brzo podize sistem sto znaci da definitivno dize sistem preko ssd ,restartujem da vidim da li ga bios primecuje medjutim opet vidim samo WD kao hard koji mi je jedini u biosu sta da radim da li mozda treba da flesujem bios,ili da uradim novi firmware za ssd ili nesto drugo :: :: Unapred hvala . :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigger
Resio sam problem isao sam na dodatnu boot opciju i tu sam stavio da mi bude ssd bude boot umesto hdd nesto se zabagovao pa je bilo stavljeno na default da bude hdd umesto ssd :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
Broj postavljenih tema: 60370. Broj poslatih odgovora: 647136. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.