HDD je star oko 2 meseca grubo, nisam nikakvih problema imao sa njim, od pocetka mi je bio bucniji od starog koji je bio 320gb dok je ovaj 1tb. (Doduse u poslednaj 2 dana ga jesam rapidnuo punio filmovima koje sortiram za externi itd, oko 250gb sam napunio do sada, sto mu dodje da je zauzeto negde oko 500gb sa sve muzikom) Upravo mi izadjose neki errori, evo i screenshot-ova.
Nisam to jos pokusao, to cu samo da mi zavrsi sa kopiranjem pa javljam ako ima nekih promena na bolje, ako ne, sutra ga nosim na reklamaciju. Nije mi nikad ranije ova poruka izasla pa sam mislio da je mozda neki bug u pitanju posto je hdd nov, u svakom slucaju bad luck i guess :)
Jedva prekopirah poslednjih 100gb sa njega, malo malo pa ne moze nesto ili sve zabode tako da ga sutra nosim za garanciju. Hvala svima na odgovorima, uzbuna definitivno nije bila lazna.
:: :: :: :: Jedva prekopirah poslednjih 100gb sa njega, malo malo pa ne moze nesto ili sve zabod :: tako da ga sutra nosim za garanciju. Hvala svima na odgovorima, uzbuna definitivno nije bila lazna.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.