kucam po telefonu pa ne moze da postavi odgovor u temi kupujem-prodajem. Kupujem adapter za hdd 3.5` na 5.25` kako bih hard smestio u 5.25` lezište. moze i interni 5.25` rek Sata, pozeljno u crnoj boji. Ponude na slati na e-mail. Hvala. sto se grbo rodi vreme neispravi
:: kucam po telefonu pa ne moze da postavi odgovor u temi kupujem-prodajem :: Kupujem adapter za hdd 3.5` na 5.25` kako bih hard smestio u 5.25` lezište :: moze i interni 5.25` rek Sata, pozeljno u crnoj boji :: Ponude na slati na e-mail :: Hvala :: sto se grbo rodi vreme neispravi
pa sta te boli uvo za 1000din, eto ti nov, a ti ventilatori prave prasincugu kakvu ne moze ni jedan ventilator da napravi.. inace neces naci sigurno, bilo je ranije kvalitetnih scythe, ja ih sve pokupio i sad vise nema:) jedino ako ti neki kolega ponudi.. vidjao sam u oglasima zalman, xilence, ali precenjeno dibidus
:: imam hladnjak evercool sa dva ventilatora, treba mi nosač ili polovna fioka.. :: :: sto se grbo rodi vreme neispravi :: :: :: http://goo.gl/pzlj :: :: :: :: :: :: :: moze link? na telefonu sa :: :: :: :: :: :: sto se grbo rodi vreme neispravi :: :: :: :: :: ::
hehe, ma ne, ne treba meni to sto njemu treba, toga imam na kilo, vec sa 2.5` na 3.5`
:: Sad bi bila fora da jebivetar zove radnju a oni mu kazi, :: bio sad upravo jedan momak, kupio poslednja 3 komada.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
ako je nov 250din, po koliko ga je on prodavao..? moze da izdrzi, samo sto nikad ne bih stavljao tu disk, materijal je plastika, ne moze ventilator da se uglavi.. @jebivetar, jbg, kad pogledam i vidim da nema nista normalno kod nas, ne prodaje mi se, imam 1 himuro koji je van kucista, ali iskoristicu ga za nesto, bilo je u gigatronu i himuro (1400din) i quietdrive, cekao sam to da stigne kod nas jako dugo, preko god. dana, posto sam zaludjenik za diskovima, morao sam to da imam
:: taj crni je ok, prodavao je clan samo nije znao da li moze da izdrzi hard disk jer je tu drzao citac kartica :: :: sto se grbo rodi vreme neispravi :: :: :: http://www.nova.rs/kategorije.aspx?typeID=1 :: :: :: :: da li ti odgovaraju 2. i 3. po redu :: :: :: :: :: :: i5 2500K, Hyper 212+, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2x4GB 1600, Sapphire 6950 1GB, Dell U2412M, Samsung 830 128GB, F3 500GB, F4EG 2TB, TT Chaser MK-I, CFT-650-14CS, Xonar DX, ATP- :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.