Da li je moguće podeliti USB HDD prikačen na Win 7 tako da mu se može pristupiti sa drugih računara?
Pokušavao sam sve i ne uspevam da mu priđem ni sa Win 7 laptopa ni sa Android telefona. Vidim ga, ali ne mogu da priđem do podataka. Podesio sam sve uobičajene opcije, ali neće pa neće. Velika zagonetka za mene.
Meni radi bez problema na relaciji racunar - laptop, oba win 7, jedino sto je uradjeno je advanced sharing i dodeljen full control (everyone). Da li si probao da prikacis na laptop pa da odatle delis?
da li ti nalog na racunaru sa koga delis ima sifru, posto bi trebalo da laptop sa koga pristupas zatrazi username i password racunara (kada pristupas 1. put)
ovo jes da zvuzi banalno ali mozda je u tome problem??
Go to Contol Panel - Administrative Tools - Computer Management - Storage - Disk Management. In my case the drive appeared, but has no designation letter. I right clicked on the `blank` drive and then selected `Make Drive Active` and `Change Drive Letter and Paths`. That seems to resolve the problem. ili da: In device manager you say it appears. Right click on the device and uninstall it. Next click on action - -> scan for hardware changes. Hopefully this will do the trick
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.