danas retko sta moze da izdrzi 3.god.. malo da te demoralisem, ali realno.
:: Treba mi savet, koji uzeti :: Razmišljao sam o ovo :: :: http://alturl.com/wmhe :: :: prvenstveno zato što već imam sličan takav od 250 GB USB 2.0, i već 3 god me služi :: :: Ali eto da pitam ljude koji se možda više razumeju, ima li nešto drugo da je bolje :: (budžet je tih 10 hiljada, i naravno da bude USB 3.0)
Hvala na savetima. Inače, taj stari od 250 GB zaista nije puno radio mislim ako je 5% vremena kad mi je računar radio bio uključen, možda sam i puno rekao. A nisam ni od onih koji ne isključuju komp, tako da neće ni ovaj raditi non-stop, samo za skladištenje/prenos podataka koje ne koristim svakodnevno, slike sa fotoaparata npr. i sl.
Ja sam uzeo LC Power Rack i neki interni WD disk iz Green serije. Sasvim fina kombinacija za backup. Kasnije, ako bude potrebe, možeš lako da izvadiš disk iz fioke i ubaciš u računar, a fioka ti i dalje ostaje za drugi disk.
Uz to, birao sam USB 3.0 fioku tako da će dugo trajati. Razmisli i o toj varijanti. Nije ništa skuplje.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.