Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Sta bi se desilo
STRANA 1 OD 1
damirkic Sta bi se desilo 14.03.2013. 01:56 T52249

status: user
broj poruka: 342
ako bi u toku rada u windowsu iskljucio iz struje ili data kabl jedan od diskova u mirroru? Intel kontroler. Znam da bi trebalo da nastavi normalno da radi. Sad kad bih vratio nazad taj disk, recimo ugasio racunar i ubo u struju drugi disk da li bi kontroler trazio sinhronizaciju ili ne posto oba diska imaju podatke koji su ispravni ali za vreme dok je drugi bio iskljucen na prvom sam recimo mogao da iskopiram nesto.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Koliko sam ja shvatio, trebalo bi da ``trazi sinhronizaciju``. U tome i jeste fora: 14.03.2013. 02:28 #482263

status: user
broj poruka: 10999
mirror (disk2) treba verno da ``odrazava sliku`` ``originala`` (disk1). To jest, ukoliko si iskljucio taj drugi (on je ``mirror``, zapravo). Ako iskljucis onaj prvi (disk1), ovaj drugi (mirror) preuzima na sebe brigu o sistemu...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs