Kolege imam neka 2 hdd 40gb ata ,i hdd sentinel kaze da su 92 i 97 posto ispravni? E sad ja sam ih formatirao i pustao hdd regenerator i nije nasao Bed sektore.Sta to onda moze da znaci ,posto bi ja da ih prodam a necu da zajebem nekoga ako je to nesto neispravno itd...sentinel sajt kao ni google ne daju odgovor na moje pitanje.
sta znaci ovo raw read error rate i dali postoji problem sa mojim hardom pod garancijom je jos oko godinu ipo pa bi voleo da znam
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Ovako zdrav HDD nisam video odavno. Ne brini se, SMART je paranojičniji od tebe pa ako počne da izbacuje upozorenja, tek onda se brineš. Dok Health ne padne na mnogo malo ništa od garancije.
Pa, pa, paranoja , draga moja ... Šalu na stranu sve izgleda dobro. Imam jednog koji već 2 godine stoji na 39% , da rikne za 42 dana itd. Tako sam ga dobio polovnog, tako i stoji i sada. Radi 24/7 nikad štucnuo. Naravno da bilo koji može naprasno da baci kašiku i šutne kantu ili kupi farmu ali backup, backup, sve važno.
testirao sam pomenute hdd desetak dana,dizao sisteme ,formatirao ,skenirao i rade ko zmaj.
Na kraju sam ih prodao,naravno pred musterijom sam ih nakacio na sentinel i posto covek zna o cemu se radi uzeo ih i javio se kaze sve ok ....to je to.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.