Pozdrav, interesuje me gde mogu da nadjem ove kablove jer u radnje u kojoj sam ulazio kod mene ni ne znaju da postoje. Kablovi su Sata data+power sata u USB3 i sata data+power sata u eSata.
nije ovako ali radi istu stvar tj kaci sata ali i ata uredjaje na usb. Stoji mi, ne koristim, stvarno se ne secam koliko sam platio pre par godina u radnji, pa ti ponudi koliko mislis da je ok pa da vidimo...
I izvadis mu elektroniku van (ili je ne vadis uopste, verovatno ces koristiti 2.5` hddove / ssdove). Kosta 1200-300 din. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
uh, problem je sto bi cekao postu da mi to donese i kad bi sabrali ono sto tebi platim i sto njima platim mi se ne isplati.
@vmarc
imam nekoliko Sata 3.5` hard diskova i ne zelim da ih non stop prepakujem u rack-u. Za ovakvu upotrebu bolje mi ovaj kabal. Mozda bi trebalo da preferiram USB3 varijantu u slucaju da cu da pozajmljujem priljatejima
Druze, pa ne mozes ti na ove adaptere sa slika da bodes 3.5` diskove. Za njih vadis elektroniku iz 3.5` rekova, ali oni imaju svoje externo napajanje. 3.5` se ne mogu napajati preko USBa. Imas jeftine SATA+PATA usb rackove, isto kostaju oko 15ak evra, pa iskoristi elektroniku od njih.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: :: @ Veljc :: :: uh, problem je sto bi cekao postu da mi to donese i kad bi sabrali ono sto tebi platim i sto njima platim mi se ne isplati :: :: @vmar :: :: imam nekoliko Sata 3.5` hard diskova i ne zelim da ih non stop prepakujem u rack-u. Za ovakvu upotrebu bolje mi ovaj kabal. Mozda bi trebalo da preferiram USB3 varijantu u slucaju da cu da pozajmljujem priljatejima
Uf, dobro, a bas sam lepu ideju imao. Ok onda cu da proverim koji se rack najlakse rasklapa i sklapa posto mi ovaj docking skuplji u poredjenju sa njima.
Srdjane, Uzmi bre najjeftiniji rack i izvadi samo elektroniku, to za sa tebi treba, koliko sam razumeo, uopste nema potrebe da hdd stoji u racku. Rasklopis ga jednom i onda samo menjas diskove, nemas potrebe da ga sklapas i rasklapas svaki put. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: :: :: Uf, dobro, a bas sam lepu ideju imao. Ok onda cu da proverim koji se rack najlakse rasklapa i sklapa posto mi ovaj docking skuplji u poredjenju sa njima :: :: Hvala u svakom slucaju
najprakticniji rack koji sam imao je CM XCRAFT, znaci samo se shorne unutra disk i zaklopis/zakljucas ga, ukupno za to treba 5 sekundi, extra rack, samo preskup
:: Srdjane :: Uzmi bre najjeftiniji rack i izvadi samo elektroniku, to za sa tebi treba, koliko sam razumeo, uopste nema potrebe da hdd stoji u racku. Rasklopis ga jednom i onda samo menjas diskove, nemas potrebe da ga sklapas i rasklapas svaki put. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: :: :: :: Uf, dobro, a bas sam lepu ideju imao. Ok onda cu da proverim koji se rack najlakse rasklapa i sklapa posto mi ovaj docking skuplji u poredjenju sa njima :: :: :: :: Hvala u svakom slucaju
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.