Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
SSD potrebna pomoc
STRANA 1 OD 1
Jamire SSD potrebna pomoc 13.02.2013. 21:27 T51819

status: user
broj poruka: 1097
Sledeca konfiguracija

Intel Q6600
Gigabyte GA-P35-DS3P
2x2gb Kingtson 800
WD 320 HD
Intel SSD 120gb 330
4850 Shhapire
550 wati chiftec

Problem nemogu da instaliram sistem na SSD sve moguce sam probao. Da stavljam plocu na ACHI IDE na raid sve moguce nece pa nece. Probao sam sa intel progam za clone isti slucaj. Kad probam da instaliram sistem na njega trazi mi drivere za plocu ali skinem drivere za achi i nece da ih instalira. Stavljao samih na USB pa ih kupio sa flesha. Sistem je Winodws 7 Sp 1 64 bit i 32 bit/ nece. U biosu ga vidi.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zxSpectrum ... 13.02.2013. 21:38 #476003

broj poruka: 73
skinesh onaj windows tool za USB install w7 usb-dvd tool....stavish OS na usb....Plocu u biosu na ahci....first boot device usb-hdd ili usb flash nisam siguran koji od ova dva...i boot priority stavish na flesh a ne na ssd....kada SSD pokupi informacije sa usb ..znachi kod prvog restarta...vratish priority na SSD......tako ti je kod mene...ti vidi da li ti ovo vredi nesto...poz

Jamire Necete da verujete.. 13.02.2013. 22:32 #476010

broj poruka: 1097
Koja glupost. Posle dva dana pokusavanja probam drugi DVD-RW i prodje instalacija. Ma bunilo me to sto mi trazi samo driver za ssd achi prilkom isntalcije zbog toga nisam posumnjao u optiku.
Hvala na odgovoru!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs