Skoro sam uzeo ssd samsung 840 pro , i instalirao sistem na njega , a stari samsung f1 1tb , na kome je bio sistem pretvorio u particiju za instalacije i downloads ( torrent ) i onda sam sa hdd tune nasao ovo : http://imageshack.us/a/img23/3032/11february20130059.png Pokusao sam sa low level formatom da sredim al nije uspelo , i evo pre 2 sata mi je windows 7 preporucio da napravim backup , jer treba da se zamenili ili popravi hdd . Ja sam napravio backup odmah uspesno , i hteo sam samo da pitam nekog ko se bolje razume dal ce uskoro da capne ( verovatno da hoce glupo pitanje : ) ) i jel ima nesto da se pokusa da se spasi , kada sam ga sa hdd regeneratorom testirao nasao je samo delay segmente na disku ( 6 komada ) i nijedan bad sector . Da se pomirim da je gotovo ili ?
Crkotina,kao i kod mene..Isti slucaj..Opominjao me win i deknuo je.Mislim ziv je ali je polumrtav.Vidim informacije ali ne mogu bas sve da iscupam! Ti si imao srece,ja sam to opominjanje wina ignorisao jer je HDD koriscen samo za storage znaci nema razloga da mu se nesto desi. Mislim da mu je doslo vreme ali probaj malo da ga dotegnes HDD regenerator,defragmentacija pa ga koristi za storage jedno vreme i vidi kako se ponasa!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Pa osim u tome sto me je windows jednom opomenuo , i rezultata hdd tune-a , nista drugo prebacuje sve normalno , brzina mu je ok , kao sto je bila do sad . Mozda je malo bucniji nego pre kada cita ili pise jedino to . Essential strike from Wayne Rooney
Da ga nosis na reklamaciju, ako je jos uvek pod garancijom. Uvazice ti. Ukoliko nije, gresku iz Windowsa mozes da ugasis, da ti je ne prikazuje i radice ti disk koliko radi... Meni jedna takva 250ica na media masini radi vec preko godinu dana, ali se ta masina pali veoma retko. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Nije u garanciji , istekla je pre 3 meseca . Ovih dana cu ga zameniti za svaki slucaj , probacu i jos jednom sa hdd regeneratorom http://www.dposoft.net/hdd.html , Hvala na odgovorima . Essential strike from Wayne Rooney
Ako imaš tako važne podatke, šta čekaš sa backupom ? I najzdraviji HDD ume crkne iznenada, onako s`neba pa u rebra, pa se posle pušiš. Za onaj prvi, ništa strašno proveri kablove, na drugom ima slabe sektore uradi scan pa ako nema bed sektore, na konju si.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.